Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda doufám, že jsem letos všechno trefila. Dárky na Vánoce už mám totiž asi dva týdny nakoupené. Překvapivě mě to ani nevyšlo tak draho. Hlavně teda díky tomu, že jsem při nákupu hodně využívala slevové kupony z tohoto webu https://slevovykupon.net/ Pouzívám je už delší dobu a musím říct, že se díky tomu dá celkem slušně ušetřit.

  • Byl jsem na střelnici na Kotlářské, tam jak je lidl, tak kousek od toho. Díval jsem se na jejich stránky https://www.triggerservice.cz/ Doporučuji se mrknout, jsou tam i nějaké fotky toho. 

  • A kde přesně jste byl na té střelnici v Brně? Asi nevíte, kde tu poukázku kupovala co? 

  • Já jsem dostal nedávno na narozeniny od manželky poukázku na návštěvu střelnice v Brně. Mohl jsem tam vyzkoušet spoustu zbraní. Bylo to super, opravdu jsem si to hodně užil. 

  • Ráda bych se letos trefila a dala manželovi něco, z čeho by měl opravdu radost. Má celkem rád zážitkové dárky. Můžete mi někdo poradit co mu koupit ze zážitků v Brně a okolí? 

  • S Martinem doufáme že jsme se do tohoto dárečku trefili. Přátelé totiž budou mít za dva měsíce porod a my víme že ještě v autě nemají žádnou nachystanou autosedačku protože na tom finančně momentálně nejsou nejlépe. Proto jsme se rozhodli jim něco darovat i když si normálně dárky na Vánoce nedávám.

  • Ještě se mi nestalo, že bych se s dárkem netrefila. Spíš se mi daří vždy každého příjemně překvapit. Jako třeba dceru, tu jsem překvapila teď na narozeniny, když jsem ji sehnala pěkné chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-zlata/ , které jsou užitečné v běžném životě, ale i při sportu. 

  • Dobrý den. My zkusili zážitkový dárek https://coolzazitky.cz/2487-rancersky-tyden-ve-srubu-pro-celou-rodinu.html?ob=1 máte s těmito věcmi zkušenosti? 

  • Mně se docela dost už několik let osvědčuji parfémy z této stránky zde... Takže kdyby náhodou někdo nevěděl a neměl případně tolik financí, určitě můžete vyzkoušet například pořídit třeba parfémy, které slouží jako imitace parfémů Burrbery :-) Vyzkoušejte a dejte případně vědět! Mějte se hezky a ať slouží dobře :-)

  • ivanka386

    Parfém není špatný nápad. Myslím si ale, že můj muž by něco takového asi jen tak neocenil. Ten je spíš na zážitkové dárky. Právě nějaký takový bych mu ráda dala k narozeninám. Co jsem se tak dívala, tak třeba na https://armik.cz/ mají docela zajímavé. Jen nevím co přesně vybrat.

  • Jojo, u nás to máme dost podobně. Největší a nejdražší dárky vždy dostávají děti. Já například tyto Vánoce měla docela problém s výběrem dárku pro manžela. Chtěla jsem mu koupit nějakou drobnost. Nakonec to dopadlo tak, že jsem mu koupila jeden značkový parfém, který jsem našla na https://www.brasty.cz/panske-parfemy Udělalo mu to radost, takže si myslím, že dárek účel splnil. :-)

  • macinan

    My to u nás děláme tak, že většině členů rodiny kupujeme jenom nějaké drobnosti. S těmi je těžké se netrefit. Jediní, kdo u nás dostávají větší dárky jsou naše děti. Třeba letos pro ně s mužem máme připravený takovýto domeček: https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-na-zahradu/domecky/detsky-domecek-injusa-country-house-2033-dx85 Myslím si, že to se jim bude líbit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit