Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit, jak mám vybrat pro školáka novou kvalitní školní aktovku, která by mu neničila záda? 

  • Bohužel, je to čím dál dražší. Náš starší syn letos šel do první třídy a za školní pomůcky jsem utratila víc, než jsem původně předpokládala. Je to ale potřeba. Navíc příští školní rok už toho nebude potřeba tolik kupovat, věřím že třeba batoh, který byl asi nejdražší mu ještě tak rok, dva vydrží. 

  • To já jsem dceři pořídil ukulele a je to naprosto skvělá činnost, kterou navíc zvládne úplně sama. Časem ale počítám, že jakmile se na ukulele naučí o něco líp, přihlásím ji na nějakou hudební školu.


  • Ahoj,
    chtěla bych trochu využít Vánoce a pořídit pro našeho prcka školní batoh. Do
    první třídy dostal pevnou aktovku, teď už bych to spíše viděla na batoh. Dělá
    se batoh, který by měl také tak tvarovaná záda? 


    • Musíte
      se podívat na batoh, který má ergonomicky tvarovaná záda. Vybíral jsem
      pečlivě batoh pro naši dceru a koupil jsem batoh, který má dobře ergonomicky
      tvarovaná záda, reflexní prvky a spoustu různých kapsiček. Batoh má lehkou
      konstrukci, takže í příliš nezatěžuje záda.


      • Mohla
        bych se na něj někde podívat? Jaký jste kupoval? Mají tam i pro kluky? 


        • Koupil
          jsem jí kompletní set https://www.baagl.cz/skolni-set-cubic-warrior-1/ ,
          který je vhodný pro kluky i holky. Dopravu mají od 400 Kč zdarma. Do budoucna
          je tam potom i kapsa na notebook. 

  • Žena mi dala za úkol, abych pro děti sehnal kvalitní barvy do výtvarky do školy. Trochu jsem to studoval a nakonec jsem asi týden vybíral. Nakonec jsem koupil kvalitní akvarelové barvy za dobrou cenu https://www.tetabeta.cz/466-akvarelove-barvy Dcera je už zkoušela a mají opravdu o mnoho lepší strukturu a mnohem lépe se s nimi pracuje, než když koupíte obyčejné vodovky za dvacet korun

  • joskadevatej

    Jo, to, že je škola drahá je bohužel pravda. Hlavně teda ty kroužky. Občas se to ale vyplatí. Například můj syn hraje tenis a to není zrovna levné. Teď ale jezdí na různé závody a dokonce si domů vozí i medaile. Právě proto jsem si nedávno řekl, že mu nejspíš k narozeninám koupím takový pěkný věšák na medaile jako mají tady https://www.vyrejeme.cz/domacnost/vesak-na-medaile-se-jmenem/ ať je má kam dávat. :-)

  • Je sice pravda, že některé pomůcky jsou o něco dražší, ale já si tedy rozhodně radši zaplatím za kvalitu co něco vydrží, než abych synovi kupovala každý rok vše nové. Například školní batoh má už 3 roky a pořád je ve špičkovém stavu.

  • Co se týče těch blbůstek, jako jsou sešity, fixy, pastelky apod. tak jsem na ně narazila tuhle v Lidlu (https://www.letakomat.cz/lidl/vyrobeno-v-ceske-republice-od-pondeli-19-08-2019/?page=13) za pár korun, takže my už máme vystaráno.
  • Já nemám problém si za kvalitu trošku připlatit. To nejvíce platí zejména u školní aktovky kterou jsem kupoval přes https://www.bagmaster.cz/katalog/aktovky V dnešní době děti do školy táhnout každý den spoustu věcí, a tak je potřeba aktovky, která zádům poskytne nějakou oporu.

  • anna.tvaruzkova.58

    To je rozdíl proti roku 89! Tisíce, kde dříve stačilo pár korun.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit