Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl bych tu najít někoho, kdo by mi poradil ohledně zabezpečení auta prosím? 

• Po tom co jsem s manželem přišla o naše auto právě kvůli krádeži jsem už další auto chtěla mít opravdu zabezpečené. Proto jsem také pátrala po kvalitním zabezpečení, a to jsem našla vlastně díky společnosti https://www.sherlog.cz/ Díky nim máme auto střežené každý den v týdnu. Pokud by se náhodou mělo stát, tak díky aktivní jednotce v autě o tom budou hned vědět a po autě také hned začnou pátrat, a to i ve spolupráci s policií. 

• Jeden známý si teď nechal dovézt auto z Británie a taky s tím byly celkem problémy. Jednak má volant na špatné straně, ale na to si prý celkem rychle zvykl. Větši problém pro něj byl, že celé auto bylo pouze v angličtině. Anglicky sice trochu umí, ale ovládat to menu v autě mu dělalo problémy. Naštěstí tam ale prý šel nahrát český překlad

• Když jsme jednoho dne prodávali naši milovanou rodinnou Octavii, tak jsme viděli, jak přijela na smluvené místo partička pochybných individuí, vyfotila si naše postavy, vytáhla nože a chtěla po nás, abychom jim okamžitě dali velký i malý techničák. Štěstím bylo že hned minutu na to projížděla policie okolo a tak se naštěstí nic nestalo. Vozidlo jsme nakonec prodali do bazaru.

• Jak se teda tady tomu vyvarovat? Aby člověk neměl pak s koupeným autem nějaké popotahování? 

• V podstatě si stačí odpovědět hned z titulku. Nekupovat ojeté auto z dovozu. Já jsem se ale taky jednou u auta takhle spálil a proto už jsem pak další auto kupoval z bazaru, který je větší a dává na svá auta záruku a hlavně je má prověřené. 

• Ze kterého bazaru? kterému bazaru teda věřit a kupit si tam auto? 

• Můžete si sám třeba i porovnat co nabízí který bazar a jaké dávají záruky. Mě se líbí podmínky bazaru https://www.aaaauto.cz/ a navíc jsem tam sehnal auto v opravdu dobrém stavu. 

• Budeme si konečně kupovat auto, a tak bych se chtěla zeptat jak vybrat výhodně pojištění na auto? Nevyřizoval jste náhodou někdo v poslední době pojištění na auto? 

• Já jsem to v poslední době řešila. Tedy před půl rokem jsem to řešila. Koupila jsem auto z druhé ruky, které jsem musela pojistit. Pojištění jsem na to sehnala výhodně online přes srovnávač pojištění. 

• Když jste si to na tom srovnávači porovnala, tak jak jste to pak online uzavřela to pojištění? 

• Přímo na tom srovnávači pojištění jsem pak pojištění uzavřela https://www.klik.cz/ Je to úplně bez problémů, není na tom nic těžkého. Kdyby jste si ale ani tak nevěděla rady, tak jsem viděla, že tam mají i možnost uzavření pojištění po telefonu. 

• Nevím no, nechat si sem vozit auto ze zahraničí je podle mého názoru hloupost. Často se to může pěkně prodražit - vlastní zkušenost. Já se nedávno zbavoval našeho starého auta, nakonec se o něj postaral tento výkup aut Praha. A místo něj jsem si koupil novější ojetinu z českého bazaru. Bylo s tím určitě spojeno méně komplikací, než kdybych si nechal auto vozit ze zahraničí. 

• Jak
    auto před korozí účinně chránit? Nebo tedy jak celkově účinně chránit auto v
    zimě? Jeho lak? 

• Já se
      vždy snažím svá auta udržovat co to jenom jde. Dřív jsem se snažil používat
      kvalitní kosmetiku na auto, ale pak jsem objevil polyuretanovou fólii, která
      dokáže lak auta opravdu ochránit i proti odřeninám. 

• Kde
        jste ji objevil? To jste si nechával na auto někde dávat? 

• Jasně,
          nechal jsem si ji odborně nalepit na auto od firmyhttps://www.foliaset.cz/polep-ochranne-folie Nezmění to nijak barvu auta, ale lak je přes to dobře
          chráněný. Fólie se pak dá v budoucnu kompletně odstranit bez zbytků lepidla.
          Prostě pod ní najdete lak, který je netknutý. 

• Když bych měla jet třeba na výlet, tak by mě hlavně zajímalo, jestli dotyčná půjčovna dodávek dělá servis opravdu tak, jak se dělat má, a nebo to šoupne kamarádovi servisákovi na dílnu a ještě toho samého dne pronajímají vůz nějaké rodince. Hrozně nerada bych se dostala do situace, kdy by mně odešel třeba motor.

• No já to svému manželovi říkám pořád. On nedávno prodal svoje nákladní auto, na googlu zadal výkup nákladních vozidel a do pár týdnů bylo pryč. Teď se shání po novém, a nebýt mě, kdo ví komu už by naletěl. Do všeho se žene po hlavě a nedojde mu, že né všichni jsou tak poctiví jako on. Snad se nám podaří vybrat nějaké, které bude opravdu odpovídat inzerátu. 

• Ahoj, nechali jsme si dovézt Superba z dovozu a úplně bez problému. Tohle auto by tady stálo asi 1.5 míče a takhle z dovozu nás stálo kolem 650 K. Jediné co jsme museli z elektra měnit je rádio, protože bylo nějaké špatné. Ale našla jsem si nějaké elektro slevy a bylo to v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit