Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy bych si nepořídil auto přes inzerát, to je velká hloupost a takovou hloupost dělá spousta a spousta lidí a stále se neponaučili...já si tedy raději zajdu v klidu vbrat do autobazaru kde mám především právo na reklamaci!
    • No není to tak dlouho, co vypukla kauza nejen u nás, že banda cizinců přes internet prodali auta za 90 mega. JAK SI MŮŽE NĚKDO KOUPIT AUTO, KTERÉ VIDĚL JENOM NA FOTCE????Nepochopím.....Asi nikdy to nepochopím *16*
  • Koupit něco přes inzerát mi přijde jako úlet...Ale koupit něco přes inzerát z dovozu? To už chce odvahu :D V Německu vyřadí auto, protože už má 20 let, prodá se Tureckému spoluobčanovi, který si vymyslí falešné jméno, falešnou historii auta, přetočí tachometr a voilá, prodá Čechovi super nadupanou káru za stejný kačky, jako by si to Čech koupil v jakémkoliv autobazaru se zárukou, nemluvě o tom, že to auto lze fyzicky spatřit, projet si ho...Jak může někdo poslat peníze do zahraničí, když viděl jenom pár fotek? Lidská blbost nezná hranic
  • Já osobně mám auto dovezené z Německa a je naprosto v pořádku. Bylo i za velmi dobrou cenu. Jediná nevýhoda u něj teda byla v tom, že pneumatiky byly už dost sjeté, takže jsem musel koupit nové. Ty se mi ale naštěstí povedlo sehnat z https://www.pneuok.cz/

• macinan

My mali celkom šťastie. U ojazdeného auta, ktoré sme kupovali bolo viac-menej všetko v poriadku. Jediné, s čím sme mali problém boli kľúče. U tých občas nefungovalo diaľkové ovládanie. Nakoniec sme to vyriešili tak, že sme si u https://www.autokluc24.sk/ nechali urobiť nové.

• Jeden známý si teď nechal dovézt auto z Británie a taky s tím byly celkem problémy. Jednak má volant na špatné straně, ale na to si prý celkem rychle zvykl. Větši problém pro něj byl, že celé auto bylo pouze v angličtině. Anglicky sice trochu umí, ale ovládat to menu v autě mu dělalo problémy. Naštěstí tam ale prý šel nahrát český překlad

• Když jsme jednoho dne prodávali naši milovanou rodinnou Octavii, tak jsme viděli, jak přijela na smluvené místo partička pochybných individuí, vyfotila si naše postavy, vytáhla nože a chtěla po nás, abychom jim okamžitě dali velký i malý techničák. Štěstím bylo že hned minutu na to projížděla policie okolo a tak se naštěstí nic nestalo. Vozidlo jsme nakonec prodali do bazaru.

• My teda naštěstí máme auto původem z ČR. Kupovali jsme ho z bazaru a myslím si, že jsme měli docela štěstí. Auto je totiž v dobrém stavu. Jen teda interiér byl dost opotřebený. S tím se u tak starého auta ale počítá. Nejhůř na tom byly potahy sedaček. Nové autopotahy Škoda se ale naštěstí shání celkem dobře, takže jsme je nakonec vyměnili za nové. Jestli se nepletu, tak jsme je objednávali odtud: https://fajnautopotahy.cz/

• joskadevatej

Osobně jsem toho názoru, že koupě auta ze zahraničí už v dnešní době zas až tak výhodná není. Často se říká, že auta ze zahraničí jsou levnější, ale myslím si, že když člověk umí hledat, tak se i u nás dají sehnat skvělá ojetá auta za dobré peníze. Já třeba své současné auto vybíral ani ne tak podle ceny, jako spíš podle ceny náhradních dílů, protože u ojetiny je o dost větší šance, že dřív nebo později bude nějaké opravy potřebovat. Právě proto jsem si vybral Forda, protože náhradní díly na Ford jsou jedny z nejlevnějších.

• No já to svému manželovi říkám pořád. On nedávno prodal svoje nákladní auto, na googlu zadal výkup nákladních vozidel a do pár týdnů bylo pryč. Teď se shání po novém, a nebýt mě, kdo ví komu už by naletěl. Do všeho se žene po hlavě a nedojde mu, že né všichni jsou tak poctiví jako on. Snad se nám podaří vybrat nějaké, které bude opravdu odpovídat inzerátu. 

• Jak
    auto před korozí účinně chránit? Nebo tedy jak celkově účinně chránit auto v
    zimě? Jeho lak? 

• Já se
      vždy snažím svá auta udržovat co to jenom jde. Dřív jsem se snažil používat
      kvalitní kosmetiku na auto, ale pak jsem objevil polyuretanovou fólii, která
      dokáže lak auta opravdu ochránit i proti odřeninám. 

• Kde
        jste ji objevil? To jste si nechával na auto někde dávat? 

• Jasně,
          nechal jsem si ji odborně nalepit na auto od firmyhttps://www.foliaset.cz/polep-ochranne-folie Nezmění to nijak barvu auta, ale lak je přes to dobře
          chráněný. Fólie se pak dá v budoucnu kompletně odstranit bez zbytků lepidla.
          Prostě pod ní najdete lak, který je netknutý. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit