Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, ono v momentě, kdy si koupíte auto ze zahraničí, tak už pak na něj nebudete mít vlastě vůbec žádnou záruku. Takže když se na to podíváte takhle, tak ono opravdu těžko říct, jestli se to vyplatí. Já jsem po zkušenostech s ojetinami koupil poslední auto v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ , kde na něj dostanete i záruku, ale hlavně kupujete prověřené auto. 

  • Dobrý den, řešil jste někdo prosím kde koupit dobře ojeté auto? Zajímal jste se někdo o koupi auta ze zahraničí? 

  • Taky jsem nedávno prodával své staré auto a docela jsem koukal jak ty ceny šly nahoru. Dostal jsem za auto podstatně víc než jsem původně plánoval. Myslím si ale, že velký vliv na to měl ale i fakt, že jsem s autem nejdřív zajel sem, kde se postarali o jeho hloubkové čištění, drobné opravy laku a tak. To autu určitě přidalo na hodnotě. 

  • Tak to jste měl asi docela štěstí. My u našeho auta měli zase problém se zvukem. Naštěstí to není něco, co by ovlivňovalo bezpečnost, takže jsem si prostě jen musela zvyknout na ježdění bez rádia. Nakonec se ukázalo, že na vině byly vadné reproduktory v autě, tak manžel objednal nové a lepší tady odtud a teď nám to v autě hraje skvěle. :)

  • Musím říct, že jsem rád, že se mi auto povedlo sehnat ještě před zavedením této daně. Byl to super nákup. Auto bylo za dobrou cenu a v dobrém stavu. Jediné, co nebylo úplně v pořádku byly pneumatiky. Ty jsem nakonec musel koupit nové z https://www.pneuok.cz/ To naštěstí ale nebyla tak velká investice.

  • Ajak tobude s prodejem těch aut, u kterých už byla daň zaplacena, ale od 2018 se zvýší? To bude kupující doplácet rozdíl?
  • Mam favo na PB. Proc mam platit ekozlodejinu,kdyz výsledkem spalovani je voda?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit