Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo, také jsem s tímto řešením spokojený, jestli to chcete také takhle řešit, tak doporučím se podívat na https://www.1obchod.com/156-inteligentni-wifi-ip-kamera-k-zabezpeceni-prostor.html Ideální jako chůvička. S kamerou si rychle poradíte podle návodu, který je u toho v krabičce. 

  • Tak to jste vyřešil celkem dost dobře, asi je to takhle opravdu lepší než kupovat zvlášť chůvičku k dítěti. Co jste teda vybral? 

  • Hele tak to vám můžu poradit. Já jsem taky chtěl koupit klasickou chůvičku, ale nakonec jsem to řešil jinak. Vyřešil jsem to tak, že jsem koupil wi-fi kameru, která funguje stejně jako chůvička, akorát s tím rozdílem, že se obraz dá chytat na mobil. JE to pohodlnější a navíc vám potom zůstane normálně použitelná kamera. 

  • Dobrý den, já už si dávám dohromady  výbavičku pro miminko a nedávno jsem narazila na to, že nevím jak vybrat správnou chůvičku k miminku. Máte zkušenost? Můžete mi poradit? 

  • Já jsem hrozně vděčná za to, že kojím, takže nemusím řešit umělé mléko. To jsou nemalé peníze. Stačí, že musíme kupovat pleny, to je taky pálka. Bez nich to ale nejde. Nebo šlo by, ale dost špatně :-D . Když pak koupím nějaké oblečení, hračky a kosmetiku, tak mi ani 5 000 Kč nestačí.

  • Taky se nám nedávno narodilo miminko a takto vysoké výdaje rozhodně nemáme. Většinu dětské výbavy se totiž snažíme kupovat z druhé ruky, takže je to o dost levnější. Většinu věcí jsme nakoupili na https://www.onlinesekac.cz/ a naprostá spokojenost. Vždy nám přišlo oblečení v super stavu.

  • Díky za tip na tu stránku. To se ještě určitě bude hodit. Já nedávno sháněla takové to dětské chodítko a prošla jsem snad všechny eshopy a nikde neměli skladem to, které bych chtěla. Nakonec se mi ale povedlo najít jednu stránku, kde ho měli, konkrétně tuto: https://detskechoditko.cz/ takže už ho mám doma a zatím spokojenost. :-)

  • Pokud pro dítě kupuje člověk vše nové, opravdu to pak leze do peněz. My jsme pro našeho malého však většinu věcí kupovali z druhé ruky přes https://detsky-bazar.biginzerce.cz/ a díky tomu jsme náklady srazili na minimum. 

  • ivanka386

    Jojo, toto je super web. Mám jednu kamarádku, která také nakupovala prakticky všechny věci pro mimčo právě tam. To my kupovali hodně věcí z bazaru. Teda kromě postýlky. Tu se nám přes žádný bazar sehnat nepodařilo, tak jsme ji nakonec koupili novou z https://www.luceda.cz/

  • macinan

    Skvěle napsané. Miminko bohužel není levná záležitost. Zvlášť v dnešní době. Je ale pravda, že na spoustě vecí se dá ušetřit. Třeba tím, že je nakoupíte v bazaru. Tam většinou výjdou levněji. My například právě v bazaru sehnali postýlku a kočárek. Všechno ostatní, co bylo pro miminko potřeba jsme pak sehnali tady: https://www.mamo-tato.net/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit