Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Práce bylo vždycky hodně. Alespoň pro ty, kteří chtěli pracovat. Já jsem o práci neměla nikdy nouzi. Neříkám, že to byly vždycky pozice snů, ale vydělala jsem si díky nim hodně peněz, takže jsem si udělala finanční rezervu, a když jsem začala řešit založení OSVČ a rozjezd podnikání, tak jsem si alespoň nemusela brát půjčku.

  • Na to, jak to ještě před pár lety bylo s tou nezaměstnaností hrozné, tak si myslím, že dnes už je ta situace vcelku dobrá. Kamarádka se nedávno také dívala po nové práci. No a najít ji jí opravdu nezabralo dlouho. Nakonec ji vzali do této pekárny https://www.vasepekarna.cz/ S prací v pekárně už měla předchozí zkušenost, což pro ni byla určitě výhoda.

  • A už se vám novou práci povedlo najít? Pokud ne, tak zkuste mrknout na tento pracovní portál: https://www.hitprace.cz/ Sama jsem několik měsíců zpět byla v dost podobné situaci a novou práci se mi povedlo najít právě přes tuto stránku. Super je hlavně to, že se tam občas objevují nabídky, které jinde nejsou. 

  • Já jsem několik let pracoval ve firmě, kde se prakticky nedalo nikam kariérně růst, a tak jsem se rozhodl, že zkusím štěstí jinde a změním zaměstnání. Přecejen bych v životě rád něco dokázal a na takovéto pozici nic takového bohužel nebylo možné. Šéfa moje výpověď sice mrzela, ale ve všem mi naštěstí vyhověl.

  • sanskrybastr

    Tak to já takový nikdy nebyl. V každém zaměstnání, které jsem měl jsem vydržel tak dlouho, jak to šlo. V tom posledním 6 let. Pak firma začala propouštět a pro mě už bohužel nebylo místo. Nebral jsem to ale jako prohru a tuto situaci využil ve svůj prospěch. Nebýt totiž toho propuštění, tak by mě asi nikdy nenapadlo, že bych si mohl rozjet své vlastní podnikání.

  • Moje zkušenost je že ti co mění zaměstnání po pár měsících jsou nejhorší a nejneschopnější pracovníci vůbec, nikdo nepracoval tak špatně jako tihleti měniči... Ono samozřejmě záleží na konkrétní práci, ale řekl bych že všude platí že zkušenosti ničím nenahradíš a kvalitní zaměstnanec za půl roku z nikoho nebude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit