Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako začínající podnikatele by určitě zajímalo, jak snížit své náklady na výrobu, aby na tom neprodělal kalhoty. Narazil jsem na 3D tisk na zakázku, kde mi poradily, jak můžu ve své výrobě výrazně snížit náklady na výrobu mého produktu. Kluci z https://for3dtisk.cz/ mi pomohli maximalizovat mé výnosy díky tomu. 

  • ivannavratil386

    Mám jednoho známého, který s pomocí takovéhoto příspěvku také začal podnikat. Konkrétně si rozjel svůj vlastní internetový obchod s rybářskými potřebami. Co si pamatuji, tak v začátcích měl hodně problém s tím, že měl málo zákazníků. To se prý ale zlepšilo poté, co u svého eshopu investoval do lepší SEO optimalizace. :)

    • Jojo, eshop není špatný nápad. Také mám jednoho známého, který má vlastní eshop. Já osobně jsem ale toho názoru, že perspektivní by mohlo být například i podnikání v oblasti 3D tisku. Přecejen různých součástek atd určených pro 3D tisk je dnes na internetu celá řada, viz například https://sharplayers.cz/kde-hledat-3d-modely-pro-tisk-v-roce-2020/ Sám si některé věci doma tisknu na své malé 3D tiskárně a říkal jsem si, jestli by nestálo za to do budoucna koupit nějakou lepší a využít ji na podnikání.

    • Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak popřemýšlejte třeba i nad PPC reklamou. Díky té totiž můžete svůj obchod zviditelnit a zároveň si tím vydělat i nějakou tu korunu. Myslím si, že v tomto ohledu jsou nejlepší Google Ads. Je ale pravda, že správa Google Ads není zrovna jednoduchá, takže je lepší to nechat na někom, kdo se v tom vyzná. Já mám třeba dobré zkušenosti s tímto odborníkem: https://marekpech.cz/sprava-ppc-kampani/

  • Právě příspěvek na podnikání mi v začátích hodně pomohl. Bylo to docela těžké, ale zvládla jsem to a firma se mi skvěle rozjela. Teď už máme dokonce vlastní budovu, ve které sídlíme. Nastěhovali jsme se tam teprve před pár měsíci a ještě to není úplně hotové. Kanceláře atd už ano, ale například venkovní vybavení nám pořád chybí.

  • joskadevatej

    Přesně tímto způsobem jsem se k podnikání dostal i já. Byl jsem dost dlouho bez práce, tak mě napadlo, že když nemohu žádnou práci najít, tak bych si ji mohl sám vytvořit. A musím říct, že jsem velmi rád, že jsem se takto rozhodl. Dnes mám dokonce svou vlastní offshore firmu.

    • tarpedivan

      Měl bych na Vás takový dotaz. Předpokládám, že jako podnikatel určitě máte i nějaké exkluzivní vizitky. Pokud ano, tak kde jste si je nechával dělat? Já bych nějaké potřeboval a vůbec nevím jakou tiskárnu na to zvolit. Zatím se mi asi nejvíc zamlouvá tato: https://www.e-abctiskarna.cz/exclusive/exkluzivni-vizitky/


  • Já jsem
    se snažil při zakládání mé firmy minimalizovat mé náklady. To znamenalo i
    neřešit nějakou kancelář a sídlo firmy si jednoduše pronajmout. Virtuální
    sídlo jsem si pronajal u firmy http://officetime.cz/ a můžu říct, že to bylo jedno z
    mých nejlepších rozhodnutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit