Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučí mi někdo prosím správný postup při prodeji domu v Brně? Dá se to prodat i bez realitní kanceláře nebo je to riziko? 

    • Určitě se to dá prodati bez realitní kanceláře, ale to aby jste si na to vzala tak minimálně 14 dnů volna. Já jsem raději prodej bytu v Brně nechala na realitní kanceláři a dobře jsem udělala. Realitní kancelář mi totiž pomohla vyřešit kompletní papíry kolem toho, přepis energií a navíc už pár dnů po první návštěvě byl inzerát na internetu a po krátké době už tam bylo několik zájemců. 

      • Na které realitní kanceláři z Brna jste to nechala? Se kterou máte dobrou zkušenost? 

        • Nechala jsem to vše na realitní kanceláři https://www.vysnenydum.cz/ a když to hodnotím zpětně, tak jsem  udělala dobře, protože realitka to dokázala prodat rychle a za dobrou cenu. Ideální je se jim třeba zkusit ozvat a domluvit si schůzku. Když jsem se s nimi na prodeji dohodla, tak už vlastně nějak za dva dny byl inzerát online.                                                                                                      

  • To je zase článek, který má obří váhu. Bez vysvětlení, jen klasicky strašíte lidi a to už me nebaví! Místo toho, abyste mladé tlačili spíše do koupi nových nemovitostí, aby se ten trh trochu pohnul, tak tu píšete pořád jen a jen samé bláboly o realitkách apod.

  • Zajímavý článek. To já se nedávno rozhodl koupit byt jako investici s tím, že ho budu pronajímat. Je ale pravda, že je prvně potřeba ho zrekonstruovat. To ale nejspíš nechám na nějaké firmě. Už jsem se díval na tento firemní katalog https://trhpoptavek.cz/budovy-domy-stavba-konstrukce-haly a koukal jsem, že tady v okolí jich je docela dost. 

  • já si myslím
    že když to člověk zadá nějaký dobrý realitce tak by se investiční byt mohl
    hodit, dneska už je na trhu s nemovitostmi takových možností https://archiv.ihned.cz/c1-66523870-realitni-trh-ocima-petra-morcinka-majitele-m-m-reality-holding jenom to chce mít prahy. 

  • Prodával jsem v Praze byt s realitní kanceláří, a mohu doporučit pro prodej nemovitosti realitní kancelář https://www.edoxreality.cz/ , která zajistí kompletní prodej i s právním servisem, nebudete se muset starat vůbec o nic.

  • Velmi zajímavý článek. Je pravda, že my nad koupí vlastního bytu taky uvažovali, nakonec jsme se ale rozhodli pro pronájem. Do pronajatého bytu jsme si navíc pozvali bytové architekty z http://www.pwinterier.cz/ kteří nám ho hezky zútulnili, takže nám přišel jako by byl opravdu náš.

  • Máte někdo zkušenosti s prodejem domu nebo bytu v Brně?

    • Zkoušel jsem v Brně prodávat byt na vlastní pěst, ale to se opravdu nevyplatí, stálo mne to akorát hodně času, kvůli zájemcům.... pak jsem to svěřil do ruk realitní kanceláře, která prodej vyřešila orpavdu velice rychle.

      • A která realitní kancelář to byla? byla přímo z Brna? co jste pro to musel udělat?

        • Ano nakonec jsem prodával přes realitní kancelář, která je přímo z Brna, prodával jsem přes realitní kancelář Coloseum nemovitosti, stačilo jim zavolat, a domluvit se na podmínkách prodeje, potom se už o nic nestaráte.

  • Je sice pravda, že nemovitosti jsou celkem drahé,i tak si však myslím, že se koupě vlastní nemovitosti v dlouhodobém horizontu určitě vyplatí. My jsme si s manželkou před nedávnem brali hypotéku na dům od https://www.burinka.cz/hypouver/ a musím říct, že je skvělý pocit mít vlastní nemovitost.

  • sanskrybastr

    Rozhodně zajímavý článek, díky mockrát. Já osobně už několikrát nad koupí vlastního bytu přemýšlel, ale nakonec z toho vždy sešlo. Pronájem bytu je pro mě v současné době z finančního hlediska jediná možnost. V tom, ve kterém ale bydlím teď jsem spokojený, takže zatím nemám důvod měnit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit