Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor na firmu uhlí písky Batelov p.Viktorin natáhne vás na dopravě a oškube na váze *16* *16* Takovej potřebuje ČOI ať ho párkrát převáží chudák lidi.
  • Pozor na firmu Lajdorf s.r.o. Hrůza, nikdy více! Nekorektní jednání, dokud člověk nezaplatí zálohu, tak jsou velmi ochotní, jak mají peníze, solidní jednání mizí! A dílo? Katastrofa, křivější a nekvalitnější práci snad už ani nelze zhotovit. Naprostí patláci, kteří snad ani o stavebnictví nic nevědí. Navíc bylo značné opoždění proti termínu ve smluvních podmínkách. NEDOPORUČUJI !
  • Autoklíče 123 z Olomouce mohu všem doporučit. Pán velmi ochotný vše na počkání, skvělá komunikace. Lepší zkušenost s autoklíči jsem neměla. Opravdu tomu pán rozumí a skvělé ceny!
  • Chtela bych Vas varovat pred praktikami firmy ELLIS PRAHA nejenom ,ze tato firma neplati svym dodavatelum,ale take proto ,ze jejich odborna a profesionalni stranka je katastrofalni.Revize delaji predem na zarizeni ,ktere neni jeste hotove.Prurez vodicu si meni podle toho co momentalne maji ve skladu.A pracovni ceta to je samej alkoholik.Jiz nikdy nezadame praci takto nezkusene firme.Bauhaus Novakova
  • Upozorňujem na neserióznu firmu Servatech s.r.o. Predáva nekvalitné šmejdy a reklamácie neuznáva. Ak zakúpený výrobok reklamujete majiteľ firmy Ing. Otto Plechata sa správa arogantne, vyhráža sa trestným oznámením a zastrašuje zákazníkov. Nerešpektuje zákony ČR, vyjadrenia ČOI ani závery organizácií na ochranu spotrebiteľa. O svoje práva musíte bojovať súdnou cestou. Nie je prístupný žiadnym rozumným argumentom. Mne konkrétne odmieta po právoplatnom odstúpení od zmluvy vrátiť peniaze za reklamovaný tablet a okradol ma aj o pamäťovú kartu, zaslanú spolu s tabletom na reklamáciu. Ak sa chcete vyhnúť problémom tak nenakupujte v tejto firme.
  • Pozor na Firmu Best for socces nebo-li Tritte.s.r.o .Je to autodoprava z Brna a to co slibuje neplní .Sedře z vás poslední peníze.Z vlastní zkušenosti co vím a znám ostatní řidiče,tak pokud budete chtít odejít,tak Vám poslední výplatu nedá.Výplaty o ničem a za vše strhává.Milion porušených pravidel podle zákoníku práce.Jestli jste v nouze tak sem ani nechodte
    • Je to firma Best for Succes,ta je čistá,ale potvrzení a smlouva je na Tritte.s.r.o. Podvodníci
  • Firma stepstav špatná firma nedoporučuji!!!!!
  • Pozor na firmu RAMACH!!!! Pokrývač/Tesař!!! Dluží kam se podívá, vybírá zálohy na materiál a neuvidíte práci, materiál, peníze a ani Ramacha. Nezvedne telefon....nic. Mladá Boleslav a okolí pozor!!!! Podvodník!
  • Dobrý den,
    rád bych se podělil o zkušenost s firmou:
    REMI mont
    Renata Pavlíčková (dříve Špačková)
    Vožická 2582
    Tábor 39002
    firma mi prováděla zakázku 2 garážovách vrat, plotu s posuvnou bránou a oplocením a interiérové dveře s obložkama. Vše nedopadlo jak by mělo a tak pokud budete mít zájem se na tuto firmu informovat, zavolejte mi na tel.: 724 773 052
    Lubomír Dani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit