Přejít na výpis diskuzí
Recenze firem: Podělte se o své zkušenosti s ostatními
9.10.2015 | Redakce NašePeníze.cz
34 příspěvků
-
Dobrý den, má někdo zkušenosti s eshopem https://www.rosma-obaly.cz/ ? D9ky
-
Chtěl bych se podělit jedná se o firmu Stolářství Ideál Miroslav Šebesta
Raškovice 410. Tato firma, především majitel se ke svým zaměstnancům chová neprofesionálně , žádá při smlouvě Dohoda o provedení práce, pracovat celý měsíc 8 hodin denně a ještě žádá přesčasy. Majitel je v okolí i Raškovic i velmi známý, s čím mám také bohužel zkušenost a to je výplata nedá vám ani korunu. -
Bohužel nemám dobrou zkušenost s touto firmou.Objednal jsem si homologační výrobní štítek Jawu 638 delší dodání což jsem byl upozorněn,výrobní štítek poslali v ruském provedení v nabídce e-shopu mají pouze českou.Zpětná odezva po e-mailu žádná,telefonická komunikace s reklamací špatná a zapření.Nechal jsem to být a pro příště nic od teto firmy neberu.
-
Dobrý den, pokud někdo potřebuje (především z řad lidí pohybujících se v gastronomickém/logistickém sektoru) služby deratizace, dezinfekce, dezinsekce, mohu vřele doporučit tuto firmu http://deratizace-praha.cz/
Celý náš sklad ošetřili a doby, co ho mají v péči, nebyl problém. Oproti předchozí firmě, se kterou byla nejen domluva náročná, je to osvěžující změna.
František Dostál -
S firmou otce a syna Hejdukových z Holetína (podlaharstvihejduk) jsem realizoval na podzim roku 2016 dveře a vinylovou podlahu. Dodání bylo v termínu, bohužel kvalita nebyla stoprocentní, ale dala se s trochou dobré vůle řešit. Od počátečního ujišťování, že nedostatky odstraní, přes několikeré urgence až po hradbu mlčení mi bylo jasné, že tato dobrá vůle a mravy tomuto živnostníkovi chybí. Bohužel... Petr D. Žamberk
-
Dobry vecer, chtel bych upozornit na prirodniho stavitele jmenem patrik fojt, praci ve slibenem terminu neudelal i kdyz dostal zaplaceno dopredu, a to co udelal tak je k zbliti,a na predelani, obloukem se vyhnout, mluveni mu jde, ale to je vsechno
-
Dobrý den. Firma stínění na míru s.r.o. Brno. Po zaplacení zálohy a čekání na sítě do oken jsme si sjednali čas a datum na instalaci.poté co nikdo nepřijel paní nebyla schopná nás informovat o problému ve firmě. Měsíc jsem jí telefonicky uháněla což mi telefon vůbec poslední týden ani nebrala. Nakonec z dalšího tel.č.přišla sms že nám druhý den přijede pán i se sítěmi. Takže na dlouhej čouhej a komunikace na prd.
-
Chtěl bych se podělit o zkušenost s firmou Sklenářství Cerha Tlučná
Varuji všechny před spoluprací s panem Alešem Cerhou
Je neuvěřitelně nespolehlivý, nedodrží žádný domluvený termín, nebere telefony, na SMS nereaguje, jen slibuje a vymýšlí si nepravdy. Když už se Vám ,,povede, že odvede práci, tak ani ta není nikdy k Vaší spokojenosti -
Už 17 mesiacov márne čakám na vybavenie reklamácie tabletu zakúpeného vo firme Servatech s.r.o. Firma nebola schopná ani do 60 dní odstrániť závadu. Po právoplatnom odstúpení od zmluvy mi pán Otto Plechata odmieta vrátiť peniaze. Navyše sa správa arogantne, zastrašuje, vyhráža sa trestným oznámením a napĺňa všetky znaky profesionálneho podvodníka. Dávajte si veľký pozor na túto firmu a v žiadnom prípade u nich nenakupujte.
-
Dobrý den,
chci předložit svou zkušenost s pardubickou firmou HAMO Systems (původem z Horního Jelení), což je jedna z mnoha českých firem snažící se ušetřit na lidské síle, jež zaměstnává a která jí v podobě ženského kolektivu jako celek mnohdy s velkým nedoceněním drží pohromadě. Pan Hák je bezcharakterní žvanil maskující se úsměvem podbízivého školáčka, nicméně pod slupkou je to psychicky labilní vedoucí s výbušnými sklony, kompenzující si svoje mindráky na ženském kolektivu, který pro něj pracuje. Pan Modráček je ochotný a přístupnější člověk jednající více na rovinu, s větším respektem k lidem než p. Hák, ne vždy však zcela přímý. Ženský kolektiv na prodejně, v administrativní i obchodní větvi je nicméně ochotný, přístupný a navzájem si vypomáhající. Jelikož oba pánové ve vedení mívají mezi sebou ostré rozepře a o dohodnutých závazcích ne vždy navzájem vědí, doporučuji zájemcům o spolupráci nebo zaměstnání nepřikládat váhu vzájemným ústním dohodám.