Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, pokud někdo potřebuje (především z řad lidí pohybujících se v gastronomickém/logistickém sektoru) služby deratizace, dezinfekce, dezinsekce, mohu vřele doporučit tuto firmu http://deratizace-praha.cz/

Celý náš sklad ošetřili a doby, co ho mají v péči, nebyl problém. Oproti předchozí firmě, se kterou byla nejen domluva náročná, je to osvěžující změna.

František Dostál
  • Dobrý den, má někdo zkušenosti s eshopem https://www.rosma-obaly.cz/ ? D9ky
  • Varuji před firmou Centrum vytápění Tábor !!! jen slibuje ... Když už se Vám ,,povede, že odvede práci, tak ani ta není nikdy k Vaší spokojenosti...problematice peletových kamen nerozumí,přestože se prezentuje jako skvělá firma. Máme špatně spočítaný projekt,nesmyslně vedené trubky,které nevydržely a byli jsme vytopeni.K následkům se staví tak,že ho to nezajímá.Dále kamna,která nám dal nedostatečně topí.Firma,která se prezentuje servisními techniky,atd. ....zajišťuje servis do 48 hodin !!! ve skutečnosti týdny,měsíce....servis po telefonu a od oka !!!Má dva přepracované topenáře,kteří se snaží,ale nemají dostatečné zkušenosti a podmínky,aby peletová kamna seřídili do stavu řádného fungování.Laserový teploměr rozhodně není pomůcka k seřízení kamen.
    • Dobrý den Jano,mohla by jste se mi ozvat na gabina@seunam.cz.Mame stejný problém.Dekuji
  • Má někdo zkušenost s firmou Okna&Company s.r.o.?
  • Chtěl bych se podělit o zkušenost s firmou Sklenářství Cerha Tlučná
    Varuji všechny před spoluprací s panem Alešem Cerhou
    Je neuvěřitelně nespolehlivý, nedodrží žádný domluvený termín, nebere telefony, na SMS nereaguje, jen slibuje a vymýšlí si nepravdy. Když už se Vám ,,povede, že odvede práci, tak ani ta není nikdy k Vaší spokojenosti
  • Firma Euro-develop s.r.o. , 50 na 50, ale v dnešní době spíš lepší
  • Pozor na firmu RAMACH!!!! Pokrývač/Tesař!!! Dluží kam se podívá, vybírá zálohy na materiál a neuvidíte práci, materiál, peníze a ani Ramacha. Nezvedne telefon....nic. Mladá Boleslav a okolí pozor!!!! Podvodník!
  • Dobrý den. Firma stínění na míru s.r.o. Brno. Po zaplacení zálohy a čekání na sítě do oken jsme si sjednali čas a datum na instalaci.poté co nikdo nepřijel paní nebyla schopná nás informovat o problému ve firmě. Měsíc jsem jí telefonicky uháněla což mi telefon vůbec poslední týden ani nebrala. Nakonec z dalšího tel.č.přišla sms že nám druhý den přijede pán i se sítěmi. Takže na dlouhej čouhej a komunikace na prd.
  • Autoklíče 123 z Olomouce mohu všem doporučit. Pán velmi ochotný vše na počkání, skvělá komunikace. Lepší zkušenost s autoklíči jsem neměla. Opravdu tomu pán rozumí a skvělé ceny!
  • Už 17 mesiacov márne čakám na vybavenie reklamácie tabletu zakúpeného vo firme Servatech s.r.o. Firma nebola schopná ani do 60 dní odstrániť závadu. Po právoplatnom odstúpení od zmluvy mi pán Otto Plechata odmieta vrátiť peniaze. Navyše sa správa arogantne, zastrašuje, vyhráža sa trestným oznámením a napĺňa všetky znaky profesionálneho podvodníka. Dávajte si veľký pozor na túto firmu a v žiadnom prípade u nich nenakupujte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit