Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtela bych Vas varovat pred praktikami firmy ELLIS PRAHA nejenom ,ze tato firma neplati svym dodavatelum,ale take proto ,ze jejich odborna a profesionalni stranka je katastrofalni.Revize delaji predem na zarizeni ,ktere neni jeste hotove.Prurez vodicu si meni podle toho co momentalne maji ve skladu.A pracovni ceta to je samej alkoholik.Jiz nikdy nezadame praci takto nezkusene firme.Bauhaus Novakova
  • Ještě jednou Zelinka nábytek Daskabát napsal jsem špatnou sumu přišel jsem o 250 000 kč
  • Zdravím pozor na firmu nábytek Zelinka z obce Daskabát okr Olomouc je to zloděj chce po Vás zálohu a dá Vám zálohovou fakturu .Penize ani nábytek mít nebudete už rok z něj tahám peníze skoro 250 00kč nechá se zapírat rodinou a vymlouvá se na zdraví naposledy měl leukémii a mimo jine má mraky exekucí a oznámení na policii ale dál vesele podniká takže pozor na tohoto lumpa a zloďeje
  • Upozorňujem na neserióznu firmu Servatech s.r.o. Predáva nekvalitné šmejdy a reklamácie neuznáva. Ak zakúpený výrobok reklamujete majiteľ firmy Ing. Otto Plechata sa správa arogantne, vyhráža sa trestným oznámením a zastrašuje zákazníkov. Nerešpektuje zákony ČR, vyjadrenia ČOI ani závery organizácií na ochranu spotrebiteľa. O svoje práva musíte bojovať súdnou cestou. Nie je prístupný žiadnym rozumným argumentom. Mne konkrétne odmieta po právoplatnom odstúpení od zmluvy vrátiť peniaze za reklamovaný tablet a okradol ma aj o pamäťovú kartu, zaslanú spolu s tabletom na reklamáciu. Ak sa chcete vyhnúť problémom tak nenakupujte v tejto firme.
  • Pozor na Firmu Best for socces nebo-li Tritte.s.r.o .Je to autodoprava z Brna a to co slibuje neplní .Sedře z vás poslední peníze.Z vlastní zkušenosti co vím a znám ostatní řidiče,tak pokud budete chtít odejít,tak Vám poslední výplatu nedá.Výplaty o ničem a za vše strhává.Milion porušených pravidel podle zákoníku práce.Jestli jste v nouze tak sem ani nechodte
    • Je to firma Best for Succes,ta je čistá,ale potvrzení a smlouva je na Tritte.s.r.o. Podvodníci
  • Pro vsechny maturanty:
    Chci se podělit o zkušenost s firmou www.promaturak.cz a ne zrovna dobrou.. Mělo nám být doručeno 30 sklenicek (z toho jeden půllitr) se jmény. Dostaly jsme je pozdě, pullitr byl nauctovan ale místo nej byla normální sklenička na šampaňské. Na jedné že skleniček bylo místo jména Barbora vyrite Denisa. Dodání půllitru a skleničky se správným jménem také trvalo měsíc než nám je vážená firma dodala.. Nedoporučuji :) :)
    • A ještě k tomu dodám že nápisy že skleniček po opláchnutí mizí
  • Dobrý den,
    chci předložit svou zkušenost s pardubickou firmou HAMO Systems (původem z Horního Jelení), což je jedna z mnoha českých firem snažící se ušetřit na lidské síle, jež zaměstnává a která jí v podobě ženského kolektivu jako celek mnohdy s velkým nedoceněním drží pohromadě. Pan Hák je bezcharakterní žvanil maskující se úsměvem podbízivého školáčka, nicméně pod slupkou je to psychicky labilní vedoucí s výbušnými sklony, kompenzující si svoje mindráky na ženském kolektivu, který pro něj pracuje. Pan Modráček je ochotný a přístupnější člověk jednající více na rovinu, s větším respektem k lidem než p. Hák, ne vždy však zcela přímý. Ženský kolektiv na prodejně, v administrativní i obchodní větvi je nicméně ochotný, přístupný a navzájem si vypomáhající. Jelikož oba pánové ve vedení mívají mezi sebou ostré rozepře a o dohodnutých závazcích ne vždy navzájem vědí, doporučuji zájemcům o spolupráci nebo zaměstnání nepřikládat váhu vzájemným ústním dohodám.
  • Dobrý den,
    rád bych se podělil o zkušenost s firmou:
    REMI mont
    Renata Pavlíčková (dříve Špačková)
    Vožická 2582
    Tábor 39002
    firma mi prováděla zakázku 2 garážovách vrat, plotu s posuvnou bránou a oplocením a interiérové dveře s obložkama. Vše nedopadlo jak by mělo a tak pokud budete mít zájem se na tuto firmu informovat, zavolejte mi na tel.: 724 773 052
    Lubomír Dani
  • Chtěl bych se podělit jedná se o firmu Stolářství Ideál Miroslav Šebesta
    Raškovice 410. Tato firma, především majitel se ke svým zaměstnancům chová neprofesionálně , žádá při smlouvě Dohoda o provedení práce, pracovat celý měsíc 8 hodin denně a ještě žádá přesčasy. Majitel je v okolí i Raškovic i velmi známý, s čím mám také bohužel zkušenost a to je výplata nedá vám ani korunu.
  • Chci jen upozornit na pána Lumír Skotnica , ič.: 68198353 s tel. Číslem 731 135 421, Z Ostravy .do dnešního dne mi dluží cca 7000kč a než by je dal tak jen popisuje jak má rodinu a musí si vydělávat jenom jednou prací a ať s ním spolupracuji - no prostě pro mne velmi nespolehlivý a neupřímný člověk který absolutně neumí dodržet nic co slíbí nebo řekne. Dělá ve finančních službách tak pozoooor. *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit