Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato úprava nepřinese nic jiného než zvýšení spotřeby tepla v domě jako celku.Mám své zkušenosti v domě o 100 bytových jednotkách.Povíme si to po vyúčtování za rok 2016. Přede dvěma lety stvořený a oprášený předpis nic kloudného neřeší.
  • To je možné jen v této deformované demokracii.Slušný občan,který spoří ,proto,aby se nedostal do dluhů tak je trestán.Důchodci dostanou 40Kč tak se jim vše zdraží.Mám UPC tak se zdraží za nefunkční program a blbosti Made in USA.Na O2 volám sestře a vstoupí mi do hovoru naháněč,že tam je hlasová schránka,když se ptám tak řekne,že nikam nevolala.Máme tolik orgánů ,které stojí za h...,protože dostávají úplatky kalendáře,láhvičku a to je to nejmenší.To se to pak špatně zasahuje proti nešvarům.,že?
  • 1.zateplit domy-ušetří to spotřebu tepla
    2.zdražit-malá spotřeba způsobila odliv zisků.A to se musí zamezit zákonnou argumentací.
  • ptám se nač se utrácelo za zateplení ,okna a celou revitalizaci vzali jsme si nemalý ůvěr který se musí 15 LET SPLÁCET a nakonec měřáky které nás mají informovat o spotřebě a ůsporách nic mi v domě nesedí ani voda vždy je jiné vyučtování ku prospěchu družstva a vodáren odírají nás měsíčně o 1000KČ nejmín a tet začnou i tepárny je třeba se obrátit na soud tohle není možné v žádné slušné zemi abychom platili za nic už takhle kývat z lidmi nebudete zkuste a uvidíte dochází nám trpělivost nejen že jsou byty jako nemovitost drahé ale služby jsou předražené na rozdíl od rodinných domů živí se tu paraziti
    • Jsou to veřejné špíny placené z našich daní. Špína se stále kumuluje a parazité si vtom lebedí. Veřejnost by měla přemýšlet, jak realizovat úklid s profesionální čistotou v naší zemi. *16*
  • Nechápu proč mám platit za něco,co nespotřebuji.Je mi 72 let.Rodiče nás učili šetřit se vším,s jídlem,energiemi atd.Zjišťuji,že dnes nás stát učí ,jak všeho spotřebovat moc.To přece těm nahoře přináší zisk.Na důchody pro nás nemají,ale platíme stále víc za všechno.
  • Proč mám platit za něco co nespotřebuji. Lidi šetřili tak to zdražíme vyhláškou,proto jsme si draze museli také vyhláškou koupit měřáky na radiátor.Co přijde za vyhlášku ke konci roku.
  • Tak takovému článku nerozumí ani samotný autor *8*
  • zateplíme. mínˇ topíš-zaplatíš
    šetříš vodou-zdražíme
    vše pro občana
    postaveno na hlavu
  • Když budu mít spotřebu 60%, budu platit 80%. Kdo dostane těch 20%,které zaplatím za to
    co jsem nespotřeboval. A jak budou zvýhodněné krajové a podstřešní byty?
  • *16* Nechápu rozdíl mezi topením více a přitápěním. Mě z toho vyšlo, že přitápěč zaplatí 800 na m2 a to je blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit