Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Autorka článku sčítá jablbka s hruškami. Vyšší HDP na hlavu ještě nezaručuje, že se člověk má lépe než dříve.  Jsou to jen propagační kecy proto aby si člověk neuvědomil, že slavíme nesmysl. 100 let Československa nikdy nebylo a ani být nemůže, protože se rozpadlo v roce 1993. Zase jen samá demagogie pro voličské stádo, hlavně pravicové. Já osobně se dostávám na svou životní úroveň, kterou jsem měl za socialismu, teprve teď - skoro po 30 letech poctivé práce a to i v zahraničí.

    • Zrovna tak je plno lidí, kteří řeknou: "Nikdy jsme se neměli tak jako za socialismu, nebo za 1.republiky". Mluvte každý za sebe. Většinou záleží na tom, komu kdo leze do míst, kde slunce nesvítí a nebo  jak si dovede v kterém režimu nakrást na úkor těch ostatních.
    • ferda.borek

      Životní úroveň obyvatel fakt neurčuje HDP, ale HND (hrubý národní důchod) a ten ten je sakra mizerný. Proto se s ním politici ani ekonomové ve svých žvástech jak se máme dnes skvěle radši vůbec neohánějí. https://michalklusacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=573698 

  • V tomto článku píšete samé pravdivé věci, opravdu. Také si myslím že jako lidstvo jsme se nikdy v České republice neměli tak dobře jako je tomu dnes. Vždyť se podívejte třeba na to jaké spacáky jste měli před 20 lety a co je na trhu nyní. To je opravdu něco neskutečného.

  • také si myslím že se máme docela dobře když si takto můžeme dělat lážo plážo na gauči a u toho sledovat sportovní výsledky. Nechápu jak se nějaká společnost mohla mít lépe, podle mě teď žijeme na vrcholu v rámci civilizaec.

  • Také se pravda domnívám že se na tom momentálně máme docela dobře. Myslím si dokonce že by byla škoda třeba jednou za život nenavštívit copacabana dokud ještě máme nějaké peníze na účtech a snažíme se tak nějak přežívat a užívat si ten život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit