Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tarpedivan

    To mi připomíná, že bych si na příští rok měl asi také už konečně koupit nové letní pneu. Nedávno jsem totiž byl s autem v servise a tam mi říkali, že už jsou docela sjeté a příští rok už by na nich nejspíš nebylo úplně bezpečné jezdit.

  • macinan

    Čínským pneumatikám se snažím vyhýbat za každou cenu. Nebudu riskovat svůj život ani životy svých dětí kvůli pár ušetřeným korunám. Mimo to už léta jezdím na pneumatikách od značky Continental a s těmi byla vždy spokojená. Nemám důvod měnit. 

  • Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakou máte zkušenost s výběrem litých kol? Chtěl bych trochu vylepšit vzhled svého auta, ale nevím dle čeho se nová kola vybírají?

    • Také jsem vybíral kola na své auto. Najdete si ve velkém techničáku rozměr kol, které na autě můžete mít, a pak podle toho můžete vybírat kola. Já jsem si našel obchod, tedy internetový obchod, kde mají na stránkách konfigurátor. Tam si nahrajete fotku svého auta a můžete si tam kola přikládat. Podle toho hned uvidíte, jak budou kola na vašem autě vypadat. 

      • Kde mají ten konfigurátor kol? To by mi taky asi hodně pomohlo, kdybych to mohl nějak takhle vybírat. 

        • To určitě, díky konfigurátoru se mi to vybíralo opravdu dobře. Podívejte se na stránky obchodu https://www.aluapneu.cz/alu-kola/ , kde se mi podařilo vybrat opravdu krásná litá kola za dobrou cenu a s dobrou dostupností. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit