TEST letních pneu: pozor na nebezpečné letní pneumatiky
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakou máte zkušenost s výběrem litých kol? Chtěl bych trochu vylepšit vzhled svého auta, ale nevím dle čeho se nová kola vybírají?
-
-
Také jsem vybíral kola na své auto. Najdete si ve velkém techničáku rozměr kol, které na autě můžete mít, a pak podle toho můžete vybírat kola. Já jsem si našel obchod, tedy internetový obchod, kde mají na stránkách konfigurátor. Tam si nahrajete fotku svého auta a můžete si tam kola přikládat. Podle toho hned uvidíte, jak budou kola na vašem autě vypadat.
-
-
Kde mají ten konfigurátor kol? To by mi taky asi hodně pomohlo, kdybych to mohl nějak takhle vybírat.
-
-
To určitě, díky konfigurátoru se mi to vybíralo opravdu dobře. Podívejte se na stránky obchodu https://www.aluapneu.cz/alu-kola/ , kde se mi podařilo vybrat opravdu krásná litá kola za dobrou cenu a s dobrou dostupností.
-
-
-
-
To mi připomíná, že bych si na příští rok měl asi také už konečně koupit nové letní pneu. Nedávno jsem totiž byl s autem v servise a tam mi říkali, že už jsou docela sjeté a příští rok už by na nich nejspíš nebylo úplně bezpečné jezdit.
-
Čínským pneumatikám se snažím vyhýbat za každou cenu. Nebudu riskovat svůj život ani životy svých dětí kvůli pár ušetřeným korunám. Mimo to už léta jezdím na pneumatikách od značky Continental a s těmi byla vždy spokojená. Nemám důvod měnit.