Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslela jsem si, jak je to jednoduché koupit dům nebo byt, ale není to tak úplně pravda no... Už to máme celkem za sebou a na začátku roku bych měla dostat klíče do rukou. Chci se zeptat, kde tak dům dobře pojistit? Zvládnete mi poradit prosím? 

    • Tak složité to taky úplně není. Ale s tím pojištěním to máte pravdu. Určitě je potřeba mít nemovitost pro všechny případy dobře pojištěnou. Já bych mohl doporučit se podívat na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Tam najdete pojištění za velmi dobrou cenu, ale hlavně i podmínek. 

  • Myslela jsem si, jak je to jednoduché koupit dům nebo byt, ale není to tak úplně pravda no... Už to máme celkem za sebou a na začátku roku bych měla dostat klíče do rukou. Chci se zeptat, kde tak dům dobře pojistit? Zvládnete mi poradit prosím? 

  • Poradíte mi prosím někdo, jak postavit inzerát o prodeji bytu? Potřebujeme se s manželkou zbavit bytu v Brně. Chci se zeptat, jak to udělat rychle a nějak i výhodně? Co myslíte? 

    • Také jsem řešil prodej v Brně a musíme teda říct, že to rozhodně není nic jednoduchého a je rozhodně lepší to dát do realitní kanceláře, protože oni ví, jak postavit inzerát, kde inzerovat a hlavně jak rychle prodat. Nebo alespoň já mám takovou zkušenost a díky realitce z Brna se nám podařilo prodat rychle a výhodně. 

      • No to je mi jasné, že asi úplně jednoduché to nebude. Se kterou realitkou jste to teda řešil? 

        • S realitní kanceláří https://www.vysnenydum.cz/realitni-kancelar Podařilo se mi to vyřešit rychle. Tedy abych se nechlubil sám za sebe. Jim se podařilo to prodat rychle. 

  • My jsme před nedávnem prodávali po babičce byt v Praze přes realitní kancelář https://www.maxima.cz/ a s jejími službami jsme byli vážně velmi spokojení. Byt se nakonec prodal za o dost vyšší cenu než jsme čekali, takže jsme nakonec byli i příjemně překvapeni z výsledku.

  • Realitní makléř a realitky jsou podle článku popisováni jako podvodnická sebranka, která nechce z lidí dělat nic jiného než tahat peníze. Umím si ale představit neuvěřitelnou spoustu majitelů nemovitostí, pozemků, bytů a čehokoliv u kterých je jedinou činností související s nemovitostí platba daně z nemovitosti. O víc se nestarají protože to mnohdy ani neumí. Nedej bože když pak tito lidí mají prodávat nemovitosti - mají hodně zkreslené představy o ceně nemovitosti, neví co vše mají zařídit při prodeji a převodu nemovitosti.
    Realitní kancelář není jen zlo, šikovný makléř může hodně pomoct při prodeji i nákupu, jinak by se zkrátka drtivá většina nemovitostí přes RK neprodávala. Jen mít štěstí na správného člověka, který umí pomoct a skutečně zařídí to, za co si za svou provizi vezme peníze.
    • Nebo super je když slyšíte z rádia reklamu "prodejte svou nemovitost s bezrealitky.cz". Jo jasně vypadá to velice slibně a bezstarostně. Ale jen do doby než příjdete na web. Tak třeba inzerce na jejich portále 500,- + smlouvy balíček komplet 10.000,- + uschova 4000,-. Super takže cca 15.000,- a to jsme teprvé na úplném začátku. Kdo bude jezdit na prohlídky domu? Kdy? Po práci? Fajn, paráda, hodně štěstí a hlavně pevné nervy. NE, NE, NE. Nebuďme najivní a nechme to na odbornících. Ne...rme se do toho co neumíme! To je alespoň můj pohled na podobné bez realitky a jim podobné. Lidi proberte se! *4* *4* *4*
    • Dobrý den,
      moje osobní zkušenost je s realitní kanceláří M&M Reality a mnoha menšíma Sting, Modrá hvězda ... Nakonec jsme prodal barák s MMkama a vše OK. Ale je to hodně o makléři, pokud je to fištrón a chce vás natáhnout tak je jedno pod jakou hlavičkou pracuje. Na tohle při pohovorech nepříjdou. Hezký den. *3* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit