Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Jestli budete někdo při stavbě domu hledat někoho šikovného na podlahy a omítky, tak já mám teď čerstvě velmi dobrou zkušenost s firmou http://omitkyapodlahy.cz/ Narazil jsem tady na perfektní jednání, předem jsem měl jasnou cenovou nabídku, která se dodržela. Vše šlo naprosto bez problémů. 

  • To s tou rekonstrukcí mě dost zaujalo. Stavební spoření máme a do rekonstrukce bych se co nevidět rád pustil. Pokud by to z něj šlo zafinancovat, bylo by to perfektní. Asi ze všeho nejvíc tu potřebujeme udělat nové vinylové podlahy. Je ovšem pravda, že těch stavebních zásahů bude potřeba udělat podstatně více. 

  • Kdyby někdo hledal v Praze ferdu mravence, tedy někoho opravdu šikonvého, tak doporučím https://www.otahodinovymanzel.cz/ Sikovný chlapím, který si opravdu vždy hned ví se vším rady, takže mu jde práce hezky od ruky a dělá i kvalitně. 

  • My se letos budeme pouštět do rekonstrukce našeho bydlení. Můžete mi prosím někdo poradit, kde nakoupit levně materiál na rekonstrukci? Kam se podívat třeba nebo kde ho vůbec hledat? 

    • Záleží co přesně budete hledat. Nám se podařilo nakoupit hodně dobře online z internetového obchodu, Na stavbu sádrokartonových příček, ale i další věci. Podle mě je důležité to nakupovat co nejvíc dopředu, takhle člověk může opravdu dost ušetřit. 

      • Kde přesně? Docela by mě to zajímalo a určitě bych se tam podívala. Kdyby se mi podařilo vše nakoupit nějak dobře předem, tak by to byla paráda. 

        • No určitě se podívejte, ono se to opravdu vyplatí řešit takhle dopředu, protože na tom můžete hodně ušetřit. Podívejte se na stránky obchodu https://www.topkraft.cz/

  • Jestli je pravdou že ten úvěr se dá vzít na mnohem více věcí, tak by to možná mohlo vyřešit i náš problém, kdy potřebujeme nutně nové napáječky pro slepice, ale momentálně na to prostě nemáme peníze. Jde o investici pro všechny slepice v našem malém družstvu, což dělá zhruba 150 tisíc korun.

  • Já jsem už peníze ze stavebního spoření využil. Když jsem podědil byt po babičce v Praze, tak jsem ho potřeboval nějakým způsobem rozumně zrekonstruovat. Našel jsem si na to proto firmu https://www.messa-invest.cz , která mi udělala kompletní rekonstrukci v podstatě na klíč. O nic jsem se nestaral. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit