Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Jestli budete někdo při stavbě domu hledat někoho šikovného na podlahy a omítky, tak já mám teď čerstvě velmi dobrou zkušenost s firmou http://omitkyapodlahy.cz/ Narazil jsem tady na perfektní jednání, předem jsem měl jasnou cenovou nabídku, která se dodržela. Vše šlo naprosto bez problémů. 

  • Já jsem už peníze ze stavebního spoření využil. Když jsem podědil byt po babičce v Praze, tak jsem ho potřeboval nějakým způsobem rozumně zrekonstruovat. Našel jsem si na to proto firmu https://www.messa-invest.cz , která mi udělala kompletní rekonstrukci v podstatě na klíč. O nic jsem se nestaral. 

  • Kdyby někdo hledal v Praze ferdu mravence, tedy někoho opravdu šikonvého, tak doporučím https://www.otahodinovymanzel.cz/ Sikovný chlapím, který si opravdu vždy hned ví se vším rady, takže mu jde práce hezky od ruky a dělá i kvalitně. 

  • My se letos budeme pouštět do rekonstrukce našeho bydlení. Můžete mi prosím někdo poradit, kde nakoupit levně materiál na rekonstrukci? Kam se podívat třeba nebo kde ho vůbec hledat? 

    • Záleží co přesně budete hledat. Nám se podařilo nakoupit hodně dobře online z internetového obchodu, Na stavbu sádrokartonových příček, ale i další věci. Podle mě je důležité to nakupovat co nejvíc dopředu, takhle člověk může opravdu dost ušetřit. 

      • Kde přesně? Docela by mě to zajímalo a určitě bych se tam podívala. Kdyby se mi podařilo vše nakoupit nějak dobře předem, tak by to byla paráda. 

        • No určitě se podívejte, ono se to opravdu vyplatí řešit takhle dopředu, protože na tom můžete hodně ušetřit. Podívejte se na stránky obchodu https://www.topkraft.cz/

  • Jestli je pravdou že ten úvěr se dá vzít na mnohem více věcí, tak by to možná mohlo vyřešit i náš problém, kdy potřebujeme nutně nové napáječky pro slepice, ale momentálně na to prostě nemáme peníze. Jde o investici pro všechny slepice v našem malém družstvu, což dělá zhruba 150 tisíc korun.

  • To s tou rekonstrukcí mě dost zaujalo. Stavební spoření máme a do rekonstrukce bych se co nevidět rád pustil. Pokud by to z něj šlo zafinancovat, bylo by to perfektní. Asi ze všeho nejvíc tu potřebujeme udělat nové vinylové podlahy. Je ovšem pravda, že těch stavebních zásahů bude potřeba udělat podstatně více. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit