Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čokoláda, na které si opravdu dokáži pochutnat je čokoláda jako nápoj https://j-plus.cz/produkty/84-italska-horka-cokolada-.html Na čokoládu jsem narazil jednou u kamarádky a okamžitě jsem z ní musel dostat, kde ji kupuje. Od té doby ji mám pořád doma a pravidelně si dělám svoji chvilku pro sebe, kdy si sednu ke krbu a vychutnávám. 

  • Mě třeba přijde, že ty vaše testované čokolády jsou hodně sladké, upřednostňuji raději méně sladké. Hodně jsme si oblíbili funkční čokolády Fikar, jsou chutné, protože obsahují méně cukru a navíc jsou i s benefity :-).

  • Díky za článek, čekala jsem spíš srovnání těch hořkých než bílých, ty jsou na mě moc sladké. Nejradši mám takové ty od Lindt s velkým množstvím kakaa, to mi stačí sníst třeba jen čtvereček nebo dva a mám dost. Mimochodem, zrovna jsem si pro ně byla v Tescu, mají je tam totiž aktuálně ve slevě.. leták když tak najdete tady. :)
  • Čokoládu moc často nebaštím, ale když jo, tak si ji objednám z Francie.  Stejně jako když si vybíráme věci do kuchyně, tak se díváme po výrobci. Manžel mi teď řekl, abych koupila pánve na gril, že prý se chystá velká narozeninová oslava tento podzim. No tak jsem zašla na ženské forum a tam mi poradily, abych koupila na http://mlsnyhrnec.cz/grilovaci-panev-z-litiny-k-cemu-je-dobra/

  • S přibývajícím věkem a zkušenostmi jsem přišla na chuť čokoládám a tím myslím těch pravých čokolád nebo pravých belgických pralinek. Vyhýbám se pseudočokoládám typu Milka (za poslední roky propad v kvalitě). Příjemné překvapení pro mě je nedávno objevená a cenově přijatelná čokoláda od Janka. Adriana

  • Opravdu kvalitní čokolády v testu rozhodně nenajdete. Tento článek je spíše reklamou na značky čokolád, které koupíte v každém marketu
  • Jak píše Radek, toto jsou klasické čokolády, které se dají koupit v supermarketu a rozhodně bych je neřadila mezi dobré a už vůbec ne kvalitní. Kvalitní čokoláda se posuzuje podle složení, což má třeba Chocolissimo, ale ne milka apod.

  • macinan

    Mockrát díky za článek. Já teda samotnou čokoládu moc nejím, ale hodně často ji používám na vaření. Je ale pravda, že docela dlouho mi dělalo problém její rozpouštění. Naštěstí se mi ale před nějakou dobou povedlo narazit na tento článek https://napovime.cz/navod/jak-rozpustit-cokoladu/ kde mají hezky popsané jak na to. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit