Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já vám to povím takto, už jsem za život si něco pořídila, a tak bych ráda aby se mi moje povlečení 200x200 jen tak někde neztratilo. Z toho důvodu bych rozměry pokoje řešila tak aby se mi tam vešlo dost věcí které mám sama na používání v osobním vlastnictví.

• Nevím co je obecně výhodnější, ale nám se z racionálního pohledu vyplatilo koupit starší novostavbu (stáří 7 let) a z ušetřených peněz si pořídit něco, z čeho máme radost. Já koupila ještě vybavení do vinárny a manžel zase dostal na starost zahradní .nábytek

• Na první dobrou vám musím říct že mě třeba mnohem více baví stavba roubenek než těch prachobyčejných domů ze zdí. To je tak strašně oldschool. Vlastně ani nechápu proč to lidé neustále chtějí stavět. Kdyby to jenom šlo, postavila bych si dokonce i byt ze dřeva!

• U nás čas od času působí pán který si říká zámečník Kolín a povím vám že teda ty příběhy lidí kteří se přestěhovali z bytu do baráčku jsou někdy skutečně smolné. To není možné že ty ženské si stěžují třeba i na to že nemají stálou teplotu v baráku, no kdo to kdy viděl?

• Není tu náhodou někdo kdo by při rekonstrukci dělal kamenný koberec? Zajímají mě zkušenosti s ním... 

• Kamenný koberec je naprostá pecka, máme ho v garáži a pak i kolem bazénu a jsem z něj naprosto unešený. Vypadá nádherně a navíc je to přírodní materiál, který je kvalitní. Máme ho od https://piedra.cz/kamenny-koberec i s 5 letou zárukou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit