Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych si pneumatiky sama nedokázala přezout. Sice jsem se v autoškole učila teorii, ale to je něco jinýho.  O všechno okolo auta se stará manžel. Vím akorát, že naposledy objednal zimní pneumatiky z https://www.intercars.cz/ , ale nepoznám, jestli díky nim sedí auto na silnici líp Jezdím opatrně. Hlavně, když je sníh a mrzne.

  • Tak určitě ať povinné nadále zůstanou, není to sranda a správný výběr pneumatiky musí být. Také pozor na brzdy. Měla jsem s nimi několikrát problém. Proto jsem se objednala na test brzd a brzdových kotoučů zde http://www.pneu-novak.cz/test-brzdovych-kotoucu-a-brzd-praha-10.html a bylo vše vyřešeno. Poradili mi, opravili a já spokojeně jezdila dál. Raději si vše v zimě zkontrolovat. Provádějí i 3d geometrii, tu ale až na jaře nechám udělat.

  • Dobrý den, mohla bych se prosím poradit, jak co nejlépe chránit lak auta před zimním obdobím? Tedy hlavně před obdobím solení? 

    • Dobrý den, my máme naše auto jako miláčky s manželem a hodně se snažíme o to, aby každé naše auto jezdilo pořád krásně naleštěné. Proto jsem hledala kosmetiku na auto, pomocí které by se dalo auto dokonale umýt rychle a efektivně. Stejně tak pak i nanesení ochrany laku auta. Ideální z mého pohledu je keramická ochrana laku auta. Za sebe mohu doporučit https://www.halbich.cz/korrek-pro-hydrox/ Auto uděláte během 15 minut. Tedy po jeho důkladném mytí. Prodávají i šampon na auto, které lak zbaví dokonale nečistot. Ideální je k tomu i pěnovavací tryska na wapku a máte během půl hodiny hotovo i s mytím. 

  • Dobrý den, prosím začal jsem se dívat po výhodnějším pojištění na auto. Můžete mi poradit, u které pojišťovny ho získat za nějakou normálnější cenu? 

    • Pojištění na auto jsem sehnal výhodně díky online porovnávači pojištění https://www.klik.cz/povinne-ruceni/ Hele během chvíle si tam zjistíte nabídky od všech pojišťoven. Vyberete si pak to pro vás nejvýhodnější a pojištění si rovnou sjednáte online. 

  • Jestli stále hledáte nějakou tu stránku na výměnu pneumatik, tak vám určitě doporučím třeba tuto zde, protože jsme si tam brali nedávno nějaké ty pneumatiky a další výbavu a myslím si, že po cenové stránce má tento web opravdu hodně co nabídnout :) Mějte se krásně a přeji hezký zbytek dne.

  • Tak je to podle mě správně. Lidé by si měli prostě od nějakého data povinně přezout pneumatiky bez ohledu na to, jestli už napadl sníh a nebo ne. Potom vidíme velké množství dopravních nehod a výrobci, kteří produkují originální díly Škoda kvůli nim jedou na plný plyn. Úplně zbytečně podle mě.

  • Kdybyste potřebovali poradit nějak s nákupem zimních pneumatik, tak se určitě podívejte na web napovime.cz Tam se totiž dozvíte veškeré potřebné technické i podporové informace o dané problematice. Určitě vás to vtáhne do nákupčího procesu.

  • Jak poznat kvalitní pneumatiky na auto? Podle čeho se dá vybrat kvalita? 

    • U každé pneumatiky najdete index rychlosti, nosnosti a další specifika, podle kterých se dá potom vybrat kvalitní pneumatika. Můžete u nich také řešit i spotřebu a další věci. Na jaké auto a pro jaký účel hledáte pneumatiky na auto? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit