Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vesmírné černé díry mají analogii v našem civilizačním hemžení. Kolem černých děr, v nichž mizí peníze daňových poplatníků, je pokřivená morálka a smysl pro rozumné nakládání s penězi. 
  • KIMCID

    To asi fotili rozpočet na stavbu dálnic a nákup zbraní pro čr

  • Nojo to je Babisuv zadek!

  • Prace , spise tedy presneji zamestnani snu !! 

    Nekdo z tech " vedatoru " s necim podobnym prijde a dokazte mu ze nema pravdu. Neco tam nekde kdesi daleko je , co to je vubec a proc a ja to funguje a co s tim bude za ty miiardy let nekdy a odkud se to pred miliardama let zjevilo ... 

    "Konec sveta bude za 5 miliard let , spocital jsem to .  O nikoliv , cteny uceny kolego ! Konec sveta bude za 3  a pul miliardy let , to jsou me presnejsi vypocty !" 

    Ovsem zaplatit to chteji oba pazdrati hned , ty jejich vedecke prace . To , te mela dnes rano treba tramvaj zpozdeni a ja prisel pozde do rachoty ,  je oproti tomu sice dohledatelne , ale asi bezvyznamne. 

    V minulych dobach , kdy jeste nebylo lidstvo tak zblble , koncili podobni vizionari a mesiasove podle stupne vyvoje civilizace  na nejakem tom popravisti. Sibenice, lamani v kole , upalovani, ctvrceni konmi , sezrani selmama ... zazdeni zaziva a dalsi vesele kratochvile. 

    Kazdopadne tohle zachazeni s nimi  tehdejsim statnim spravam ve vsech formach usetrilo vyplaceni tantiem za tahle dost nesmyslna a nepodlozena zvaneni. Coz by se hodilo urcite i dnes , tim jsem si jisty. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit