Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsme zase tam, kde byl Galilei. Díváme se na problém zevnitř a nejsme schopni nadhledu.

    Co když je celý vesmír jen výtrysk z něčeho ohromě hmotného, říkají tomu snad ,,atraktor"!

    Při výtrysku hmoty se vše rozpíná, což se gravitací tohoto ,,ohromě hmotného atraktoru" časem zabrzdí a začne se rozpínat k tomuto atraktoru zpět!  Každopádně ať budeš v tomto ,,výtrysku/vesmíru" kdekoli, vlivem pouhé gravitace tohoto ,,atraktoru" se vše od tebe vzdaluje.

    Takže se vesmír ze začátku rozpínal rychle, pak brzdil a už zase zrychluje zpátky k tomuto                                                                             ,, ATRAKTORU"

    Něco jako výtrysk hmoty ze Slunce, jen v podstatně jiných časových měřítkách. Ale co je vlastně čas?


    Nekonečnost, bůh, čas, gravitace, temná hmota, temná energie, člověk, osud, to vše by se tím vysvětlilo.

    Každý z nás by se stal jen 3-4 mld. let starou, složitou chemickou reakcí, která se ve vší té nekonečnosti může neustále opakovat! Co je čas víme každý z nás, když večer padnu a hned vstávám! 

  • A k čemu je podobné "poznání" dobré?

    Jen ke zbytečnému vyhazování peněz!

  • Karel

    Já si zase myslí že vesmír se naopak "smršťuje" (už to tvrdím zde na netu pod jiným nickem více než 20let) ale to takovým způsobem že to téměř(kromě nesouladu s reliktním zářením a článkem výše) stačí otočit šipku času dát do černé díry "nulu" (nula však vzhledem k několika řádům menšího  Planckova času nikdy nenastane) a pak všechno vzchází včetně tmavé energie a hmoty.

     A také si myslím že "bůh nehraje v kostky" protože hmota je "živá" v jistém slova smyslu roste podle nějakého algoritmu třeba viru či rostliny, proto vidíme rovnovážný systém(prostor s vakuem který je tak hustý že jej propálí až tři slunce(vnik "černého prstenu"), který hmotu obklopuje včetně gravitace a který je nedílnou součástí hmoty, kromě středu troidu(prstenu) "černé díry" ale také na okrajích shluků galaxíí.

  • Vycházejí ze znalostí Dopplerova efektu a z dalších exaktních poznatků, nelze z nich střelbou od boku dělat hlupáky.
  • Big rip pravděpodobně nepřijde, protože Vesmír se zřejmě střídavě roztahuje a smršťuje. Vesmír nám jasně dává najevo, že o něm skoro nic nevíme.
  • Je zajímavé kolik hlupáků se nestydí zveřejňovat své nesmysly a myslet si, že tomu budou ostatní lidé věřit. Aniž by viděli dál než na oblohu, tak chtějí měřit rozpínání vesmíru? Dobře ví, že to nikdo nemůže dokázat, proto sprostě lžou. Doufám, že tyto lháře spráskají pořádně biči na holá záda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit