Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KLDR karanténa má přesně určenou dobu 7,62 mm

  • napadlo Vás jestli v té ČLR nezašli ještě dál ?

  • Karel

    V konečném důsledku se chová kapitalismus podobně jako socialismus, kdy mocní tohoto světa jsou vlastně soudruhy kapitalisty. Protože už veškerou konkurenci která jim překážela, podobně jako komunisté, odstranili. 1% bohatých má větší majetek než zbytek světa a dokonce je i předstihli, neboť dnes je na rozdíl od rodin okresních tajemníků vládne jen několik rodin na celém světě.

     Vždyť rodina Bin Ládinů předtím než jej "obvinili" a podobně jako komunisté vykostili vlastnila 10% majetku v USA.

     

  • "to tady zase odnesu"s tím čtením  , pozor Karel (byl vzdělaný )poměrně dobře popsal kapitalismus a to proto že byl svědkem průmyslové revoluce a s tím spojený rozpad feudalismu , pokud je mi známo nic lepšího nemáme a pro všechny ty přiznivce komunistů dnes i kapitalistů ,fašistů ,nacistů není zatím nic co by v lidské společnosti liberální kapitalismus nahradilo.Kapitál skutečně popisuje fungování systému , akorát ujel v té diktatuře proletariátu no a syfilitik Iljič ještě musel přidat rolníky neb proletariatu v zaostalém Rusku bylo poskrovnu🙂Čerpal i z bible a filozofů starého Řecka .No pro znalé hraniční závora jde otevřít ale nesmíte stát na poslední hranici a to ani jako druh.Jinak v závěru života proklínal vedoucí úlohu lůzy a že se nemýlil potvrzuje nastup totalit at nacistů či komunistů a může být i totalita jiná , na vznik ,fungování a zánik totalit nemá vůbec vliv jak ji pojmenujete!!!Že si kapitál přivlastnili bolševici?Ve jménu bible bylo vyvražděno na ten počet lidí procentuálně víc než dají obě války v min.století dohromady , ve jménu koránu se aktualně vraždí dnes , za to žádný knihy nemůžou.

  • Co to je, prosím, ten "kapitalismus" a kde to mají? Nevymyslel si to náhodou K. Marx v polovině 19.stol.?

  • Karel

    Máte pravdu že zabili stamilióny lidí ale proti kapitalismu jsou to břídilové kdy hlady, na nedostatek léků a válek a to nejen první a druhé světové zemřely miliardy a "komunismus" zejména po válkách vznikl jako odpověď na zvěrstva bezbřehého kapitalismu bez přívlatsků. Nejsem příznivcem "komunistů" ale je potřeba si nalít čistého vína a nezaměňovat příčinu za důsledek, jinak se bude historie opakovat ale tentokrát Vás nositele "neoliberalismu" nebude mít kdo zachránit.

  • Karel

    Nevím ale Kauza Skripal má stále zřetelnější obrysy jednak symptomy jsou si velice podobné (tracheotomie a podobné symptomy) a také jejich úklid do neznáma už v tu dobu nevěštil nic dobrého, nejspíš už nežijí a i mrtví by mohli být pro Anglii nebezpeční neboť by mohli přinést nějaké svědectví například o prodělané nemoci.

  • Karel

    tak nějak virtuálně na pa- pardon na internetu jako my jsme na vojně stříleli a velitel říkal co neudělá puška udělá tužka. Dejte aspoň nějaký odkaz aby lidé měli pocit že Američané něco pro Itálii dělají. O ostatních to již víme.

  • dik za odkaz , čet jsem jen zběžně.

    Ještě před rokem 89 byla vojna na 2 roky a tam nám v OPZHN říkali že problém infikovaných blech má jen jednoho protivníka - člověka a je jedno jakou má uniformu.Proto by se neměli používat ani jednou stranou.😐

  • No píše ti to český rozhlas ptej se jich. Přece jim věříš.

  • tak rentiér je i důchodce a to nijak ve zlém , ale furt platí at almužna či balík musíte být zdravý .🙂Nerad v tý kolonce něčí blbost dokonce čínská nebo americká , je mi fuk pokud jsem hlupoň a jezdim na moto 250 a srazim si palici moje hloupost , ale pokud jezdim a dodržuji pravidla a on mi nedá přednost bávo s vyfetlim řidičem tak je to k nasrá.í , bohužel tu kolonku nezměním.

  • pozorovatel

    Chudačku...

  • pozorovatel

    Opravdu malej cesky mozecek:)

  • pozorovatel
  • pozorovatel

    https://www.nature.com/search?q=SHC014 

    Skocte na tuto stranku. Google vam to prelozi a mozna prestanete sirit lzi o "cinskem" koronavirusu.

  • Hroooozně dlouhé... Škoda

  • ty máš ty data z ČLR ?Pravdivá?Zatím máme jen tu "mírnou" čínskou chřipku.

  • tím že si roušky šijí Češi a Slováci sami tak zmrvili Tvrdíkovi kšeft , vyzpovídejte představitele Českých a někdy i světově uznávaných firem , třeba Gumárny Zubří ,ty vyráběli  a vyrábějí masky již za komunistů a dodávají celému světu a mají kapacitu a ejhle on ji nikdo nepotřebuje , tak holt budeme kupovat předražený šmejd a někdo vydělává a někdo mhouří estébácká očička aby nepřišel o moc na základě moci novičoka na hradě který je zalezlej v Lánech a má strach že se infikuje i kamerou televize.Teda abychom nekřivdili ta opozice taky nic moc.Jediná omluva že to opravdu nikdo nečekal.

  • Vědci...?

    Odkud...

    A ti nám chtějí nakukat, že tento obrovský celosvětový průůser  způsobil netopýr, nebo luskoun z čínské tržnice....?!


  • bezregistrace

    hmmm ..... a co roušky šijete?  Aby bylo dost pro hasiče, policisty, lékaře, pekaře ..........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit