Čína mohla koronavirus zadržet, naznačuje studie
-
Nepomáhá - prodává a to velmi draze.
Jen nemějte obavy ten rusácký šváb si tu svoji "pomoc" vyúčtuje tak, že se budou všem až kroutit uši.
Nám pamětníkům si stačí vzpomenout na "bratrskou pomoc" rusáckého bastar..dic..ého šme.a po válce a důsledky této jeho "nezištné" podpory po více jak 40 dalších let.
Jen rusák držený min. na vzdálenost dostřelu je dobrý rusák.
-
Rusofilckový pabl... se nezapře.
To chujoviny skutečně vymýšlíte sám nebo vám je ditkuje nějaký rusácký politruk.
-
nějak jste nám zapomněl na Rusko ale ty nemáte rád proto ani slovo
-
Předpokládám, že se v nitru tetelíte blahem, jste opravdu dobrý člověk.
-
soudruhu Chmelo, vaše příspěvky opisujete z normalizačního rudého práva, nebo jsou z vaší hlavy ? 😂
-
S počty 45322 nakažených, 582 mrtvých a pouze 35 zotavených (čísla dle irozhlas.cz) se USA pomalu začíná stávat zemí s nejhoršími čísly coronavirové nákazy.Zdroj: https://politicon.eu/2020/03/24-prikladu-jak-v-usa-bojuji-s-coronavirem/?
-
Tobě naopak zbývá pouze platit zisky USA kapitalistům. Přeji ti aby ses jim zavděčil co nejvíc.
Mně se žije bez dolaru i rublu docela dobře.
-
Ve všem, co jsi zde napsal, máš pravdu.
Až na to, že nevíš kdo to rentiér je. Proto se směješ ale pouze vlastní hlouposti a malosti.
-
Ty to zakešuješ, vytáhneš z podkavalce rubl krytý zlatem a to se budou dít věci, rentiére.😄
-
soudruh Chmela, rentiér 😂
America je satan.
-
Nemuseli je přesouvat, oni je tam mají.
-
Nikam nemusím, já mám korun dost a ty mi stačí i na 10 let pandemie. A nejsem ani investor, já jsem rentiér, je to lepší a bezpečnější.
Ty si zajdi do knihovny, půjč si základy ekonomie a uč se.
-
"právě přistály tytéž síly z Ruska"
Podle poslednich zprav, vecer ocekavaji pristani nejake intergalactic power.
-
"budou skupovat dolar,"
Zajdi do smenarny, ty jsou otevrene, kup toho pytel a nebrec, jako bures.
-
Jestli někdo plká, tak jsou to voni Jegl.
-
V první řadě bych se ptal komu tato pandemie prospěje. Odpovím si sám: teroristům z USA. USA nalijí miliardy dolarů do ekonomiky. Kde je asi vezmou, když ještě nedávno byly na huntě. Prostě si je natisknou (obrazně řečeno). Dobře vědí a mají štěstí, že investoři světa budou skupovat dolar, který tím pádem bude posilovat. A komu to prospěje? No přeci pouze USA. A celý svět, včetně nás, to zaplatí.
-
Po boji je každý králem a ten nejchytřejší. Angličtí vědci měli, místo přihlouplého výzkumu, poradit vládě jak mají na pandemii reagovat, a to včas.
-
Ano, byla pomalá a ostudná. Prahu měli neprodyšně uzavřít a oplotit hned v únoru a cestovatele z Itálie vůbec nepouštět do země. Všichni dobře věděli, že nikam nemají jezdit.
Ale jinak si babišova vláda vede dobře.
-
Můžete prosím napsat kolik USA těch polních nemocnic z Německa přesunuli?
-
Američané otevřeli pro Italy své polní nemocnice, Němci dodali zdravotnické prostředky, Švýcaři do svých nemocnic převezli některé z pacientů, Česko pro Itálii chystá dodávku 10 000 ochranných obleků, EU uvolnila pro italskou vládu miliardy eur k nákupu zdravotnického materiálu... Neplkejte, Kulihrachu