Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl bych něco zhubnout, ale také trochu vyformovat tělo. Začal jsem v suterénu s rekonstrukcí prostor. Chci se zeptat, poradíte mi někdo s výběrem posilovacích strojů? Jak vybrat dobré a fakt kvalitní stroje? 

    • Nakupoval jsem domů do suterénu posilovací stroje vlastně stejné jako co se prodávají do posiloven. Našel jsem totiž obchod, kde prodávají profi vybavení a hlavně na stránkách mají i nákupní rádce, díky kterým se mi vybíralo fakt snadno. 

      • Kde jste je teda kupoval? Poradíte mi prosím kam se mrknout? Kde mají nákupní rádce? 

        • Já bych doporučil podívat se na stránky obchodu https://www.fitham.cz/ , kde můžete koupit posilovací stroje za dobrou cenu, já jsem teda fakt spokojený. Nákupní rádce tam vlastně najdete na každý stroj, takže se pak dá dobře vybrat. 

  • ivanka386

    O něčem takovém jsem už slyšela. Dává to ale smys už jen z toho důvodu, že právě obezita často příčinou cukrovky bývá. Já teda ještě nedávno četla o ještě jednom možném způsobu léčby cukrovky. Konkrétně pomocí pulzní magnetoterapie. To mi přijde také docela zajímavé. O tom, jak přesně to funguje se dá víc dočíst třeba tady.

  • Tohle funguje odjakziva a opravdu funguje. Nezrat , hybat se . Maly dvur a velky bic se rikavalo. Plati to. Vzdycky zvazuji , kdyz se mam nekam premistit , jakym zpusobem. Pesky po svych dost casto vitezi. Jako bonus mimo to ze delam neco pro sebe , se jeste posmivam zoufalcum stojicim v kolonach sedicich pritom ve svych zoufalych plechovkach. Jedno jestli to jsou plechovky na spalovaci motor ne bo hura silenstvi elektro. 

    Idealem tohohle snazeni jsou doslova uz snad psychopati kteri se dovezou az do 33 patra sveho " fitka " v nejake te plechovce , tam si zaplati za neco co je jinak bezne uplne zdarma, potom tam 10 minut predvadeji neco uboheho, cemu rikaji snad fit trening a nakonec se zase nafuni do sveho strepu a odsmrdi prekazet nekam jinam. Trocha obycejneho uvazovani nikdy neuskodila a ubytek - nebo rovnou clovek nepribere jako to prase - je potom uplna samozrejmost. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit