Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sport prospívá hodně. Kdo pravidelně sporuje tak ví, že to není jen pro tělo dobré, ale také pro zdravého ducha a celkově k psychickému odpočinku. No ale hlavně se mi díky pravidelnému sportování daří držet váhu v normálních mezích. K pravidelnému sportování mi hodně pomáhají i chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-titan-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ Ty měří spálené kalorie, tlak, tep, saturaci kyslíku v krvi a další věcí. Navíc mají i několik sportovních režimů. Kdo chce sportovat a trochu i sledovat jak na to v danou chvíli, ale i po zpátku je a byl, tak je to ideální. 

  • Já cvičím doma, do posilovny se mi jezdit nechce, ale i po cvičení doma se cítím skvěle. Jednak kvůli tomu, že něco dělám pro to, abych vypadala pěkně a pak se mi i vždycky zlepší nálada. Je fajn ze sebe všechno vypotit. Koupila jsem si na cvičení sadu odporových gum z https://www.plaza.cz/sport-a-outdoor/ , abych si cvičení trochu ztížila :-) .

  • Můžete si koupit přímo směs vitamínů, která se rovnou prodává ke konečnému použití, já jsem ji kupovala několikrát v lékárně, a jednou také přes internetovou lékárnu pilulka, vyhledejte si doplněk stravy orthomol sport, tělu to opravdu pomůže.

  • Jakým způsobem máte v plánu sportovní výkon zvyšovat? pokud s tím začínáte, tak bych ze začátku určitě doporučil si doplnit vitamíny, které jsou pro zdravé zvyšování sportovní výkonnosti potřebné.

    • No já právě nemám žádné zkušenosti, tak se ptám jaké jsou možnosti, ty vitamíny jaké to jsou vitamíny? jaká kategorie by se měla doplnit?

  • Najde
    se tu prosím zkušený sportovec, který by mi mohl poradit se zvyšováním
    sportovní výkonnosti?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit