Přejít na výpis diskuzí
Dělení na muže a ženu se přežilo, hranice mezi pohlavími jsou mnohem proměnlivější
30.3.2015 | Lukáš Grygar
31 příspěvků
-
ten článek je ubohej bulvár, vypněte už ty svoje zdegenerovaný hlavy a běžte být užiteční
-
Je to mladá čtyřicítka,ale zachovalá.
-
Blbneme fest !
-
Výborně, povedlo se nám vyvinout generaci nukleárních hovad. Jedni jsou na obrázku a další píšou hovadiny. Více plutonia do žrádla!
-
v tom případě právě ty můžeš být klidný *3* *3* *3*
-
jen někteří jsou takto děleni, jiní to mají jinak....
-
možná to říkají jen proto, aby tě odradily od touhy tam začít chodit, abys jim to tam totiž nepočůral....
-
No když slyším od známých žen, jak to vypadá u nich v práci na ženských WC, tak si nedělám iluze i čistotných ženách.
-
celkem výborná je o tomto tématu - tedy o počtu pohlaví v jiné než lidské populaci knížka http://www.databazeknih.cz/knihy/sexualni-poradna-dr-tatiany-pro-vsechna-ziva-stvoreni-62590,
samozřejmě my, savci, to máme dost omezené *15* *15* *15* -
jakmile se muži naučí splachovat a tím i odstraňovat svou vůni nejmilejší - pach moči - nic proti tomu *15* *15* *15*
-
Nelituji .Já jen napsal,že je to jedno která rasa a nebo jestli to bude směska.Jinak taky nemám nic proti homosexuálům, transsexuálům, lidem s chromozomální anomálií ti se nemohou množit a to jde.
-
To je prave vas omyl, viz clanek. Priroda toho zna mnohem vic, jen zabedneni lide se boji toho, co se nejak lisi.
-
Už dávno říkám, že bych zrušil ženské kategorie ve sportu i oddělená WC, která nás všechny diskriminují *1*
-
já mám pravdu pokaždé a navíc, nevím, zda jste pochopil, co jsem řekla, protože to nebylo nic proti rasám, homosexuálům, transsexuálům, lidem s chromozomální anomálií, jen jsem řekla, že se každý někam zařadí, buď jako kluk nebo jako děvče, jen pussy má zatím potíže, ale i to se spraví. takže už plus litujete? *15* *15* *15* *15*
-
kdyby je příroda chtěla vyselektovat, už by to dávno udělala. Existuje i názor významného okruhu přírodovědců, že určité procento homosexuálů, tedy těch, kdož se patrně nerozmnoží patří k úspěšným strategiím přežití druhu,neboť o potomky se stará více pěstounů nežli jen rodiče. Homosexualita je známá i z přírody od zvířat a i tady je normální.
nicméně článek nebyl o homosexualitě, to se jen homofobům zase zdálo. -
Jsme nedílnou součástí přírody a ta zná jen samce a samice. Vše ostatní bude uměle vytvořená zrůdnost, na kterou lidstvo v krátké době doplatí.
-
To že někdo chodí na panské a je ženská či obráceně, z něj nedělá druhé pohlaví. Ano rozmnožovat se lze různě, ale dělat z toho další pohlaví.... To je jako udělat z jisté kreativní minority občany, kteří prý majoritu kulturně obohatí. No hlavně bude o čem psát a zavedou se další kolonky, budeme nuceni rádi tolerovat další "havlovinu" .... až zpochybníme, že 1+1=2. No příští generace se mají na co těšit.
-
Teda pusinko chtěl jsem taky něco napsat ale vaše písmenka mě dostala !Máte pravdu a pokud toto bude platit tak lidstvo přežije nebudem rozebírat které rasy a tak.Jinak jsem dal +
-
Clanek vychazi z vedecke studie. Ta je podle vas take na objednavku, vy hlupacku?
-
Pokud jsou plodni, tak se prirozene rozmnozovat mohou. A vite... priroda vam kasle na to, jak to vidite vy se svou omezenosti...