Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petr.ix

    Zapomněl jste na krokodýly (mimo jiné), žili již v éře dinosaurů, mají naprosto primitivní mozek, zjevně se nedusí, navíc jsou to poměrně úspěšní lovci, přežili vymírání dinosaurů, plus se např. krokodýl nilský stará o svá mláďata lépe, než některé lidské samičky.

    S kapacitou mozku se nemůžete už více mýlit, lidský mozek má objem asi 1450 cm3, mozek neadrtálce měl asi 1500 cm3 a vymřel, krom toho se podívejte kam to dotáhl ten chytrý tvor, lidská civilizace jak ji známe existuje nějakých 5 000 let a za tu dobu si úspěšně ničíme prostředí ve kterém žijeme (E. Musk raději chce kolonizovat Mars, než aby ty samé peníze vrazil do Země), no a teď mi povězte, jak moc je dobrá inteligence (chytrost), když jediné co dokážeme nejlépe je ničení. Nejspís proto dinosauři vládli Zemi tak dlouho, protože neničili všechno čeho se dotkli a smetl je až šutrák z kosmu, my takové štěstí mít nebudeme, zvládneme se povraždit navzájem.

    No ale chápu že takto může uvažovat někdo kdo věří v naprosto vymyšlené náboženství (a tím nemyslím nejenom Islám, ale i Křesťanství a Judaismus, možná jste si nevšiml, ale všem jim vládne jeden a ten samý Bůh)

  • jo vidím,je tam Chlup.

  • Až na to, že ten, kdo článek napsal je evidentně "rodu mužského"...

    I když paní Christiansen dámou je...

  • Zní to sice hezky, ale není to pravda. Kolem centra Galaxie neobíhá jenom Sluneční soustava, ale úplně všechny objekty v Galaxii. Takže  přesnější by bylo tvrdit, že Galaxie od té doby udělala půlotočku. Jenže ani to není pravda. Galaxie nerotuje jako jednolitý objekt, ale různé objekty obíhají kolem těžiště rychlostí závislou na vzdálenosti od centra.

  • K dinosaurům třeba podotknout,že z nich se vyvinuli ptáci a také,že to nebyla inteligentní,nýbrž vysloveně hloupá stvoření.Kdyby se podařilo takového dinosaura vypěstovat,tak by se udusil.Žil totiž v atmosféře s výrazně vyšším obsahem kyslíku.

    I ve vývoji člověka existoval gigantopythecus,vážící přes 300 kg,ale byla to slepá vývojová větev.Směřovat k mohutným svalnatým jedincům se ontogeneticky ukázalo jako méně výhodné,než rozvíjet inteligenci.Bohužel hmotnost mozku člověka se posledních 20 tisíc let zmenšuje a inteligence se zdá klesat.Vidíme důsledky dysgenerických vlivů blahobytu na obyvatelstvo Západu,kde převládají sebezničující politické tendence. 

    takže kdyby paní autorka  věřila v Aláha a Korán,podle kterého se vše točí kolem
    Země,která stojí,ušetřila by si námahu a kdyby žila mezi věřícími,pak by
    si zachránila i život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit