Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyto zaručené zprávy z typologie lidí se objevují v době,kdy migrace černoušků překračuje rubikon možného.Bílá rasa bude muset uživit do práce se nehrnoucí migranty.Ti přichází vlastně proto,aby "geneticky obohatili"bílé, ,upracované etnikum a vlastně mu udělila lekci,že ne prací,ale tancováním a nicneděláním si udělají větší radost ze života.A kdo je bude vlastně živit? Alláh suď .....
    • Lidé se tak moc snaží byt humani.Tak porad ukazovat jak je rasismus špatný a snažit se něco zastínit až je ti zničí. Evropa je Evropou proto ze miliony lidi tu umřeli než se vytvořila nějak společnost.Ne s cela ideální .Ale pořád jak tak dobře .Miliony životů a hodin prace každého mají byt obětovány pro odpad světa který neuznává nic než sebe.Lide by měli najít nějakou hrdost k sobe a mistu kde žijí. A říct dost cigani nebudou chodit jako ze jim to tu patří a ohánět se rasismem.Uprchlici nepojedou dělat bordel a jít za životem bez prace a ještě ho zhoršovat ostatním.A mi všichni na ne dělat .Ať se všichni co to chtějí byt přizpůsobí nám a naším evropským zvykům. Tak jako i my musíme když vytáhneme pátý za hranice.
  • ti zatracení migranti, jen nevím jestli to svedem na EU a frau Merkel *3*
  • Jsem pesimista,dle mého názoru,dnešní člověk musí pocházet z blba,jinak by se nedal tak manipulovat ještě větším hňupem.Na barvě pleti absolutně nezáleží.Inteligence nemá nic společného s genetikou.Znám mnoho lidí s křivým ksichtem,což má má souvislost s genetikou,ale moudrost nemá žádnou souvislost s genetikou.I z geniálního člověka se snadno stane hňup a přitom nemusí mít větší čelisti,či tmavou pleť.
  • 1. darwinovska evoluce je blbost, náhoda není hybnou silou.
    2. Teorie o Původu člověka z Afriky je blbost. Bílej a černej či žlutej nebo červenej mají jiný geny.
    3. článek je o ničem. spekulace.
    • suohlasím,je to daleko divočejší.Jsme chovná kolonie,obehnaná drátem.All alanuv pás,na měsíci jsme taky ještě nebyli,těch 40fotek z 60let co udělali ve studiu je už úplně trapných.Pokud by se tam člověk dostal už jsme tam stavěli základny
  • On zase za týden přijde někdo další s "převratnými" důkazy o tom, že je všechno úúúúplně jinak. Holt - venku je úpal.
  • Ale není zde řečeno, zda tan pračlověk byl negroidní nebo jiné rasy !! Klidně mohl být bílý a od něho se mohly odvodit další rasy.
    Ale stejně nejpravděpodobnější je, že lidé byli na Zemi "vysazeni" jiných planet. Velmi by mě totiž zajímal mechnaismus, jak se z negriodní arsy stala rasa třeba asiatská.
  • Trošku mi pořád vadí, že se jedná vždy o samé spekulace na spekulace vydávané za nezpochybnitelný fakt...

    http://www.proc-krestanstvi.cz/a59-otazka-proc-ignorujete-dukazy-ze-mame-spolecneho-predka-s-opicemi/
  • Je přeci dokázáno že negroidovi chybí 200 000let evoluce.To znamená že je homosapiens opice no něco mezi je negroid
  • tito vědci z ústavů patří do ústavu, jenom parazitují na společnosti, lehkoživkové, plácají ty svoje nesmysly a mají teplá dobře placená místečka
  • Dnes se už připouští, že je to ještě "zajímavější"..protože se začíná různě uvádět., že asi cca polovina všeho ne této planetě., nemá původ z této planety a to jak v minerální, tak rostlinné podstatě, tak právě i co se týká lidské rasy..Slovanské Védy psané Bukvicí, což je starší písemnictví, než "latinka"..mluví zcela jasně, že jsou původem "děti bogov"..a měli i jasno, co se týká mnoha a mnoha jiných vědomostí., např.že země je "kulatá", má vesmírné cykly, oběhy planet, časoprostor..atd. což se vyjadřuje např. i tancem "chorovod" v kruzích, kde se lidé "světlé rasy Slavic" drží vzájemně za ruce, různě "rotují" okolo ohně "ra" za účelem získávání mimo jiného., právě i pro energií z kosmu- své původní "domoviny". Hovoří se pro rody Slavic i o původu souhvězdí Orion, planetě Vega s dvěma měsíci a oblohou v barvě modrozelené až tyrkysové - což je právě ta častá barva na fasádách, plotech atd..v Rusku atd..Zřejmě toho lidé o sobě vědí ještě příliš málo. Rovněž se mluví, že nejsme první civilizací, což může vysvětlovat že se mnoho věcí.. "zapomnělo" či bylo záměrně "zapomenuto"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit