Přejít na výpis diskuzí
K čemu je přírodě homosexualita? Rozhodně není zbytečná, zjistili vědci
28.5.2015 | art
102 příspěvků
-
Miloš Zeman je zase soudem usvědčený lhář.
A normální člověk by lhát neměl. -
Jsem pravá sovětská žena. Mám jen zemljanku a vodku. *8*
-
-
Simčo, když jsem teď na jiném vlákně viděla tvoje foto, leccos ti odpustím, je to dost zoufalá situace, což *15* *15* *15* *15* *15* *15* a dej si tu vodku, jen si dej, stejně není už do zkazit a nemá v hlavě co odumírat *2* *2* *2*
-
-
za komunistů v 50 letech jsem si vložky dlouhé hodiny vyšívala.
Dnes je koupím v každém obchodě.
Tržní západní společnost ušetřila nám ženám čas. Díky. -
-
novidíš, že blekotáš nesmysly stejně bez vodky, jako s ní *15* *15* *15*
-
-
-
-
!Kdyby homosexualita neměla v přírodě své místo a svůj smysl, už dávno by zanikla, pokud budeme vycházet z účelnosti přírody"
.
Se stejnou logikou má tedy v přírodě své místo zoofilie, pedofilie a další úchylky, protože kdyby neměly svůj smysl, tak by už dávno zanikly.
Podobně je tomu s krádežemi, vraždami, znásilňováním atd.
Obdivuji podobné závěry. Autoři se namáhají podobné věci zdůvodnit a ještě se nestydí je zveřejnit ostatním. To chce fakt odvahu *1* *1* *1* -
-
názory jsou dokonale zdůvodněny. jiné úchylky nejsou celku přínosné, proto jsou jen vyboením
-
-
Lhát vraždit a krást také není normální - a přesto to komunistě dělají.
-
-
chtělas napsat asi kapitalisté, viď, už se ti to, simčo, plete - to máš z těch mnoha nicků...
-
-
v prirode jedno zvire klidne zere stejnej druh, ale normalni lidi to nedelaj v prirode se deje hromada zrudnejch veci ktere slusny clovek nedela a presto se neobhajuje ze je to normalni protoze priroda! prestante uz obhajovat NEOBHAJITELNE nedelejte ze se be vetsi hlupaky nez jste "vedci".... *11* *12* *11*
-
-
jaké zrůdné věci se dějí v přírodě, které člověk nedělá? sem s nimi. Normální lidi nekoukají jiným lidem nepiozváni do postele a je jim jedno kdo s kým, pokud jsou oba dospělí a svéprávní a dělají to dobrovolně.
-
-
Soudruzi se nám tu pěkně hádají.
Těžký paranoik Zlý Ruský Troll viděl Simonu za nickem pusinka a ona to zatím
byla jejich prosovětská pusinka. *15* *15* *15* *15*
Perte se soudruzi. A pozor na Simonu a Banderovce zlý trollw.
Jsou za každým kamenem i nickem. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Simčo, kruci, kup si nějaká pravidla českého jazyka, je to prostě strašné nejen tvé názory, ale i ten pravopis
-
Milý Bohouši, běž se dál pást a nedělej, že jsi gramotný. To ti nikdo nevěří. *1*
-
-
homosexualiota je známa od nižších i vyšších organismů a to odjakživa, v přírodě se jí utišuje agrese, posilují svazky skupiny a také ti, kdo nemohou mít vlastní děti, poskytují péči dětem těch druhých, takže se jedná o evoluční výhodu, když existuje určité procento čistých homosexuálů. Homosexuální praktiky vedlůe heterosexuálních jsou v přírodě praktikovány poměrně masově. naproti tomu pedofilie, která tady byla nevhpdně zmíněna v přírodě obvyklá není,
-
-
a čo zoofilia, medzi zvieratami je bežný medzidruhový pohlavný styk, tá má aký význam? Napríklad susedovpes kľudne obsúloží aj mačky a iné zvieratá v dosahu, navyše ešte je to šťeňa takže tie mačky čo si to s ním rozdávajú ako aj nejaká tá fena sú vlastne pedofilné zoofilky. ďalej v prírode je dosť častý incest medzi súrodencami a tiež aj kanibalizmus. a teda môžeme povedať, že sú to normálne praktiky, ktoré určite majú svoj význam.
-
-
rozhodně není mezi zvířaty běžný mezidruhový sex, pokud k němu kdy dojde, pak mimořádně výjimečně, Je to patrně způsobeno jen dlouhodobým nedostatkem vlastního druhu.... ani kanibalismus není běžný a ani incest, proto se zvířecí rodiny rozcházejí, aby k němu nedocházelo, běžný je jen u zvířat chovaných člověkem.
-
-
Podobnou evoluční výhodu pro lidstvo tvořilo i zabíjení slabších silnějšími, že?
A vy tušíte, od kdy je zvíře pedofilní? Nebo jen plácáte? *1* -
-
zvířata nejsou pedofilní, nebo jsi někdy četl nebo viděl, že by dospělec jakéhokoliv druhu obtěžovat mládě? třeba u ptáků by to dokonce šlo hodně těžko... ale homosexuální jsou
-
-
Tak si běž utišit agresi a nekafrej tu hovadiny, Simone. A co koza, dobrý? Ještě nechcípla, jak ji pořád hobluješ?*12* *1*
-
-
nepleť si mne se svou stejně vulgární přítelkyní a raději si něco o tématu přečti, Mimochodem, psychologové říkají, že homofobové bývají zvětšiny homosexuálové, kteří se neumějí se svou orientací srovnat ... tak na tom pracuj!! *3*
-
-
Já nejsem homofóóób, mně je jedno, když si to strkají mezi sebou do (_;_). Ale není mi jedno, když s holejma pochodují městem plným děcek a ještě to vydávají za normalitu. Ostatně víc než dvě třetiny tvých buzikámošů jsou zároveň pedofilové, o čemž se pokrytecky mlčí, viď. O tématu toho vím víc než ty, jelikož sociální patologie je součástí mojí odbornosti, hlupáku Simone. Radši se zamysli nad svojí zoofilií a jeď za Chocholouškem pro patáky. *1*
-
-
jasně, tvépříspěvky ale svědčí o něčem jinmém, jsi homofob a proč? na to si odpověz sám, my už jsme si odpověděli *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
a jaké závěry jsem dovodila? hoď to sem *15* *15* *15* *15* .a jinak, já na rozdíl od tvé kámošky jsem žena. Jsi homosexuál na zapřenou - ale üďo, to je novmální, *15* *15* *15* *15*
-
Moje příspěvky jsou vesměs politické. Jak jsi z toho vydedukovala ty úúúžasně chýýýtré závěry? Toulala ses v noci po kanálech s periskopem? *1*
-
-
Ty se zamysli nad tvojí hloupostí.
Přispěvatel Simon tu nikdy nebyl. Byla tu jen Simona.
O Gay klubech v Plzni tu meleš jenom ty. Nikdo jiný.
Takže jsi zřejmě znalec. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
No, já nevím, mně stačí, když tu pořád vyskakuje tvůj negramotný Stín, nicht wahr, milý nácku? *1*
-
Zlej troll je komunistický paranoik který vidí Banderovce za každým stromem. *15* *15* *15*
-
Simča je starej, prašivej, hnusnej dědek Simon. *1*
-
Simča není škaredá . *8*
-
Píšu pravdu. Nejsem ty. *1*
-
Simčo, jsi nejen hloupá a škaredá, ale taky únavná, fuj
-
Ještě něco zalži soudruhu. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Hmm, takový hovadiny nedělám. Nejsem ty. Ty pořád poskakuješ před svými SSA chlebodárci a onehdy ses celej namazal lubrikáčem a čekals, kterýmu amíkovi z té jejich zrezivělé kolony hopsneš do análu. *1* *1* No a to mečení už máš tak zažitý, že nevíš, jestli jsi ještě kolaborant nebo už tvoje koza. *1*
-
A teď zameč a vyskoč Sovětský Zlý Pepku.- *15* *15* *15* *15* *15*
-
Hmmm, to je slabota. *6*
-
Chudáku. Už ztrácíš i pamět Zlý Ruský dědečku. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
Ty a tvůj imaginární kamarád - Gay Tečka z Plzně už jste okoukaní. *2* *2* -
Já o nějakých klubech nikdy nic nepsal. To bude asi tvoje specialita, když píšeš pod mým nickem. *1* Jinak Simona je starej prašivej dědek, proto Simon. A určitě jsi to ty, jenom píšeš zas pod jiným nickem. Už to mám. Koza ti pošla, tak nemáš co dělat, jsi mrzutej a prudíš, naprdlej Simone. *1*
-
-
-
-
-
-
voni totiž do toho chlapi přijít nemůžou,i když teda některý dobytkové se o to pořád pokouší,ale nikdy se jim to nechytne
-
Zkrátka dostali befelem vymyslet báchorku, která udělá z homosexualismu nepatologickou záležitost. To je dost tristní, když jim to vyšlo až u octomilek. Kdyby aspoň u opičáků... Njn. To znamená, že všichni hetero jsou lidi, ale homouši jsou spíš octomilky. *1* *1* *1*