Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pánové. Ve všem je přeci rozpor.

Proto je na místě otázka proč Bůh stvořil něco co údajně nechce.

Lidi většinou odsuzují Zlo a lidi kteří ho páchají.- Ale z filosofického hlediska
    - kdyby nebylo Zlo tak by neexistovalo ani dobro protože by nebylo s čím bojovat.
    Dobrý člověk by se nemohl předvést jako dobrý člověk kdyby neměl temného protivníka.

Takže je otázka zda to co lidé odsuzují nemá své právoplatné místo ve hře kterou něco
    po velkém třesku rozehrálo.
  • a přijde chvíli, kdy vědci přijdou s novátorskou myšlenkou, že homo jsou ti normální a hetero ti divní....nedivil bych se :-D nic proti homosexuálům, ale přestaňte je tak protěžovat. Začíná mi připadat, že se k nim veřejnost začíná stavět jako k vyvolenejm. V televizi každej druhej moderátor, že člověk neví, jestli je to ještě METRO nebo už HOMO :-D dřív se o tom nemluvilo a byl docela klid, strkali si to do zadku někde v soukromí a neobtěžovali veřejnost.....teď se pořádaji gay pochody, kde se bijou do prsou za svou teplost - to mi přijde zvrácené.
    • Milý proroku, prosím protežovat, ne "protěžovat"! Díky. Jinak OK a souhlas. *5*
      • Milý Germaniku, prosím, ne Libera, ale lubrera. *1*
  • .....je potřeba zjistit, kudy cesta nevede *1*
  • a to by sme sa mohli aj pýtať, prečo Boh stvoril pedofilných ľudí ak ich nechce, prečo Boh stvoril masových vrahov ak ich nechce atď. atď.
    • hlupák by se k otázce víry neměl vyjadřovat....zesměšní se, ač původně zamýšlel zesměšnit víru
      • no, náboženství jsou směšná sama o sobě...někdy hrozivě
      • ospravedlňujem sa to malo byť ako poznámka k otázke čo mal Milda o niečo nižšie ohľadom homosexuálov a nemalo ísť o útok na vieru.
        • ok, beru zpět
  • Pokusím se teoretizovat.
    Příroda si tak sama řídí populaci každého druhu i člověka.
    Bohužel, ji člověk překonal a tak lezbičky mohou uměle oplodnit. Homo. mohou adoptovat dítě, ale to v přírodě nevzniká. Bolí to rodiče když jsou tím postiženy jeho děti.

Před lety jsem viděl jeden dokumet o tom jaké zvrhlé druhy tu byli. Př. živočichové s 5 nohy a jiné. Bylo zjištěno, že v DNA je chyba. Podle mě to asi chyba nebude. Jsou to otevřené dvířka pro evoluční vývoj jednotlivých živočichů. Chránit vymírající druhy podle mě taky nemá smysl oni se vyvinou někde v něco jiného. Homo. pak nemá tendenci dalšího populačního vývoje. Tím je vše vyřešeno. Je to však citlivé téma pro lidi kteří tuto evoluční změnu mají.
    XPEP
    • Njn. je to evoluční změna, která značí, že lidstvo je v (_;_). *1*
  • Směšné je když různí teologové tvrdí že Bůh homosexualitu odsuzuje.

Protože pak přijde otázka - Proč Bůh stvořil homosexuální lidi když je nechce?
    A teologům najednou dojde řeč. Na tento rozpor totiž argument nemají. *15* *15*
    • Mají na to argument. Platónskou lásku.
    • Bůh dal hlavně lidem už "na počátku" svobodu rozhodování. Byli dokonalí a heterosexuálové. Vše kolem nich bylo bez chyby. Ve chvíli, kdy si nejprve Eva a poté Adam ve své svobodné volbě zvolili neposlechnout Boží nařízení, museli začít nést následky svého rozhodnutí = bolest, nemoci, degenerativní změny, jakékoli poruchy - i sexuální ... smrt... A to žel trvá dodnes ...
      • čo sa týka slobodného rozhodovania s tým súhlasím, ale čo sa týka dokonalosti prvotných ľudí to tak rozhodne nebolo. Oni boli nedokonalý, lenže nevedeli rozlíšiť čo je dobré a čo zlé a teda, neboli zodpovedný za svoje činy. A teda celá časť o adamovi a eve skôr hovorí, že ľudstvo začoalo byť pred Bohom zodpovedné za svoje skutky až keď dokázali pochopiť, čo je zlé a čo dobré.
  • už před lety Konrád Lorenz vyzkoumal účelnost homosexuality u hus takže je to jen opakovaný vtip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit