Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle nemoc je ironii osudu. Sám jsem posledních několik let na zdraví a přístup státu doplácel. Více než rok jsem se v noci budil v bolestech a plival krev. Páteř mám ve stavu, kdy je otázkou času, než bude zle. A stát se ke mě celou dobu stavil přesně tak, jako ke koronaviru. Že to zkrátka není nic podstatného. A když je člověk mladý, tak už vůbec. Přišel jsem o všechna zaměstnání, příjmy. Ale podle státu jsem v pohodě, v podstatě zdravý. A tak na mě kašlal, dokonce mi neposkytl sebemenší úlevu (když vidím tu hromadu nepřizpůsobivých s invalidním důchodem, chce se mi zvracet).

A teď mi stejný stát přikazuje, co mám a nemám dělat, že se musím zahalovat a brát na někoho ohled. Ani omylem. Stát a celá společnost na mě kašlala, když jsem potřeboval, nechali by mě klidně chcípnout a ještě by mě nazvali nepracujícím simulantem. Takže milý státe a okolí, klidně mě linčujte, ale s*ru na vás. Jen si to taky zkuste, jaké to je žít ve strachu a obavách o své zdraví. Tu bezmocnost. Roušku nenosím a s*ru na všechny. I v bibli je psáno, že lidstvo má schopnost zničit samo sebe. Podívejte se, jak se bez nás najednou příroda vyčistila.

• EU by měla pomoci Velké Británii , všechna data co má z Itálie a Španělska poskytnout USA , ty si pomůžou sami , a Evropu už léčí příroda .

Obžalovat soudruhy z KS Číny za zatajování informací v rámci Rady bezpečnosti.

Pokud budu muset v budoucnosti volit mezi Hamáčkem a Babišem - zlatej Andrej.

• ne novinář!!!

• Královno Koloběžko II., moc Vás prosím, zamyslete se než sem zase něco pustíte.

• josef.chmela

To je vývoj. A vláda správně reaguje na požadavky obyvatel.

• josef.chmela

Ale můžeš. Za komunistů se také utíkalo přes zelenou hranici a bylo to zakázané. Třeba tě pak někdo navrhne na vyznamenání za odboj proti Babišovi.

• To je snad dobře. Co navrhujete tamním vládám, které toho budou mít plné zuby za pár dnů? Mají je lidé oběsit? (teď je to teprve ironie). 

• Vy v tom spatřujete nějakou ironii? Kritizovat umí každý ............ nést odpovědnost a rozhodovat je složitější.
    To je prosím návrh pro mě nebo pana premiéra, ministra financí a další? 

Myslím, že až budeme řešit druhou a třetí vlnu nějaké virové pandemie, tak to bude vypadat zase trochu líp. 

Nabádám jen ke střízlivému hodnocení, protože i Babiš, Hamáček - jsou jenom lidi. 

• Nemůžu - je zákaz cestování...😁

• josef.chmela

Funguje to v rámci možností dobře. Když ti to nevyhovuje zajeď si do Itálie, Španělska, Německa nebo GB. A už tam zůstaň.

• Nač ta ironie...?

Nebylo by lepší, než rozhodování " od stolu" , se nejdříve seznámit s realitou jak co funguje...?

• Vaše uznalost k práci lidí, kteří zodpovídají za něco tak složitého je naprosto obdivuhodná. 

Rád bych viděl Vás a podobné mudrce. To bychom žádnou krizi asi ani nepoznali. 

• Mimo téma .- 

Protože je v naší republice málo zmatků, naše strana a vláda chystá další = změny hodin, kdy můžou nakupovat důchodci starší 65 - ti let...

Musím uznat, že dělání zmatků jim jde skvěle...

• Proč se s tím prosím obracíte na pana Jégla? On je velitel policie a hasičů? To nám pan redaktor v nouzovém stavu povýšil. Gratulace. 

• tobro
  • Íránský nejvyšší duchovní ajatolláh Alí Chameneí v neděli v projevu k národu odmítl pomoc Spojených států v boji s pandemií způsobenou novým typem koronaviru. Odvolával se přitom na konspirační teorii, podle které byl virus SARS-CoV-2 cíleně vyroben v USA, informovala agentura AP. Země podle místních úřadů zaznamenala v neděli dalších 129 obětí nákazy, jejich celkový počet se tím vyšplhal na 1685.

Zdroj  Novinky.cz

• nemá vyhráno nikdo , teda je to pro nás blbé , ale nejvíc z toho těží životní prostředí - Země jako taková😉

• Pane Jégl proč všichni zdravotníci , policisté ,hasiči mají roušky , respirátory ,a nemají ochranné brýle , opravdu myslíme že  tu provizorní ochranu tvoří jen rouška?

• josef.chmela

Je zajímavé, že tuto pandemii zvládli a zvládají nejlépe zaostalé, nedemokratické země s totalitními vládami jako je Čína a Rusko.

Tzv. "demokratické" země jsou na huntě a totality jim musí pomáhat. A že jim to teď nevadí, ta strašná totalita.

Nechte se vycpat se svými věčnými kecy o lidských právech a demokracii, vy DEMOKKRATI.

• Ale se mnou žádná zloba necloumá...

Debata s Vámi, Jindřichu, skutečně není možná, protože prohlížíte fakta...

Budete-li se ptát jaká - zkuste se zamyslet, třeba se Vám rozsvítí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit