-
Mě už to nemůže ublížit. Já už sem tak poškozenej že neni nápravy. Jím co a kdy chci, spím kdy chci, k felčarům nechodím, asi mě čeká brzká smrt.
-
Já
pořád tvrdím, že základem je kvalitní spánek. Jenže spousta lidí to v dnešní
době podceňuje, spí málo hodin a ráno se navíc probouzí unavení. Já jsem to
dříve taky tak měla, ale potom jsem vyzkoušela sílu CBN. Začala jsem užívat
CBN olej https://www.cbdcko.cz/cbn-oleje/cbn-konopny-olej-full-spectrum-10-10ml/
, díky kterému usínám daleko lépe a probouzím se více odpočinutá. -
budete úzkostliví a zhloupnete.
Hlavně už se stalo. Pozdě bicha honit.
-
No, a to ještě do výzkumu asi nenasadili agresivní a přiblblé americké filmy před spaním, nebo naše TV seriály, které jistě předčí řev dravé zvěře kolem prvobyťáckých ohníčků.
-
Měl jsem se spánkem velké problémy a myslím, že na funkci moznku se to opravdu začalo podepisovat, protože mi to nemyslelo tak dobře jako kdysi. Začal jsem se o kvalitu spánku zajímat a musím říct, že po pár měsících kdy jsem si dal záležet na tom abych spadl kvalitně a dlouho pociťuji, že mi mysl opět začíná fungovat jak má.
-
Pak se tedy bavme ale o tom, jakým způsobem ten spánek zlepšit. Je to studená pěna matrace? Nebo matrace s paměťovou pěnou? Nebo je to pak taky o tom, co dělá člověk bezprostředně před tím, než usne a tak dále. Ono těch aspektů, co si budeme povídat, bude asi poměrně dost a záleží pak na tom, jak k tomu přistoupí člověk jako jednotlivec.