Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud budete někde vyrážet na delší cestu autem, tak se rozhodně vyplatí řešit cestovní i havarijní pojištění to je pravda. Ať už hledám jakékoliv pojištění, tak se vždy dívám na online srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Během pár kliknutí si zjistíte nabídky od všech pojišťoven. Když se vám pak bude některá z nabídek líbit, tak si můžete pojištění rovnou online sjednat a to vám může ušetřit nejen čas, ale i peníze. 

• Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde bych mohla sjednat výhodné cestovní a havarijní pojištění pro své auto. Máte nějaké tipy na pojišťovny, které nabízejí dobré podmínky a přijatelné ceny? Zajímalo by mě, jaké faktory zohledňujete při výběru a na co si dát při sjednávání pozor, aby byla pojištění co nejvýhodnější.

• Když jsem si pořídil Teslu, tak jsem hned také začal myslet na její zabezpečení proti krádeži. Když jsem se rozhodoval, jak nejlépe zabezpečit své auto, dostal jsem doporučení na společnost https://www.sherlog.cz/ Po konzultaci s jejich odborníky jsem se rozhodl pro instalaci jejich zabezpečovacího systému. Celý proces od první konzultace po samotnou instalaci byl velmi profesionální. Technik mi vše pečlivě vysvětlil a odpověděl na všechny mé dotazy. Instalace proběhla rychle a bez problémů. Systém funguje podle očekávání a cítím se mnohem klidněji, když vím, že mé auto je dobře chráněné. Mám od nich zabezpečení na operák, takže měsíčně platím jen menší částku. 

• Dlouho jsme byl odpůrcem elektro aut. Teď mám ale teslu, kterou jsem koupil jako ojetou a mohu vám říct, že na ni nedám dopustit. Skvělé auto za velmi pěkné peníze. Teslu jsem pořídil ojetou z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ za pěkné peníze a také ve velmi pěkném stavu. 

• Já jsem byla hrozně dlouho proti elektro autům. Teď jsem ale změnila pracoviště a budu dojíždět cca 15 km denně. Na to už by se elektro auto mohlo hodit. Má smysl kupovat ojeté elektro auto? 

• MartinZikmund

Kéž by to byla jediná otázka. Pak tu máme ještě to slavné morální dilema - pokud je kolize nevyhnutelná, má auto vjet do lidí a ochránit tím řidiče, nebo to stočit proti zdi?

• Otázka do fóra -KDO bude mít trestně právní odpovědnost, za možné "nehody"? Vlastník vozidla, nebo výrobce? Tohle totiž bude na pořadu dnů.😈

• Když není konkurence tak jak to můžou tvrdit

• Zdravim

Pozorně si pusťte video, je tam velice nízký provoz a mají tam zajímavou
    situaci: u krajnice běží dva chodci tesla kriticky zabrzdí a zastaví i na
    přehledném úseku. Pole mého názoru tímto vytvořila dost nebezpečnou situaci,
    protože pokud by tesla jela v normálním provozu tak by za ní jelo jiné vozidlo.
    Vozidlo by si na 100 %  nenechalo
    bezpečnou vzdálenost a dopravní nehoda by byla na světě.

• Dekuji že jste uvedl zdroj... Ještě aby se Tesla chlubila čísly co by ji poškodila. Toje jako kdyby tabákový gigant dělal studie co dokazuji zdravotní výhody kouření ;)

Ohledně testům... Samozřejmě že v malém množství je to ok... Až budou na sebe svítit lasery tisíců aut uvidíme jak si poradí...až se bude autonomní vůz rozhodovat kdo umře uvidíme. Známe automobilky.

• Sorry dobrej pokus ale musiv azbuce

• Z článku:"Reálně z dat nelze vyčíst, o kolik je autopilot Tesly vskutku lepší než běžná lidmi řízená auta, protože by bylo nutno srovnávat autopilota na dálnicích i s lidmi řízenými auty jen na dálnicích.

Autor tedy sám uvádí, že thesi v názvu článku nelze statisticky doložit.

Z článku: "Převaha autopilota je nicméně stále zřejmě vyšší než u lidmi řízených vozidel – data NHTSA totiž obsahují i srovnání s Teslou řízenou lidmi. Ta sama o sobě havaruje čtyřikrát míň než jiná vozidla s člověkem za volantem."

Je jisté, že Tesla řízená člověkem na dálnici havaruje zřídka. Řidič Tesly jede v závěsu za kamionem, aby byl schopen z Prahy do Brna vůbec dojet. Pokud fungují čidla, Tesla dokáže držet bezpečný odstup a havaruje jen v případě, že fatálně havaruje kamion před ní. 

• Nositel nicku "basnik.protebe" zjevně nezná nejnovější údaje - 選戰已很明顯是綠、紅之戰,不用再多想什麼!

蔡政府代表的是台灣主體性的綠營,韓、宋、郭、柯則是中共代理人的紅統幫派!所有議題都是一時的!真正能讓台灣的你我正常存活下去才是永遠的!

• Na pohadky uz jsem trochu starej. V laboratornich podminkach mozna ale na ceskem venkove by skoncil v prvnim pangejtu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit