Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1257 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Svými komentářemi jsem tu druhým lidem v jejich životě hodně otevřel oči, a tohle je vaše vděčnost? Tohle je váš vděk? Zavřít mi tu jen hubu, swině jedný typicky bezpáteřný český křížené dnes mezi prasetem a včelou,: "Pracovitý, ale stejně swině!", přesně domníváte se tu správně tvrdí to o nás rádi Němci a já si Němcu a Německé společnosti i Německé typicky Germánské nátury hluboce sám vážím! a hodně tomu v životě dnes obětuju!"  Český Campino, tak trochu sám dnes také "TRAGIC HERO!" ,,aneb stejně jako v hudebním klipu k písni "Altes Fieber" (2012) hledám a podněcuji svým psaním sám v druhých lidech dnes také velkou odvahu, kuráž a lidskou statečnost i dobré a spolehlivé vždy přátelství vždy až za hrob." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Kdyby jste vy swině jedny fízlovský dělali nejlíp svou práci tak jak
    už máte nemuselo by to dojít tak daleko, nenechali jste mě na policejním
    obvodním oddělení u státní PČR v Trutnově už dnes vubec vypovídat po
    pravdě vše už ani do policejního protokolu swině jedny zkurwený
    fízlovský, mou duvěru dnes nemáte! Právo vypovídat do policejního protokolu jsem měl!!! Polibte mi tu mou prde.!" MD.

• MartinDyntar

,,Kdyby jste vy swině jedny fízlovský dělali nejlíp svou práci tak jak už máte nemuselo by to dojít tak daleko, nenechali jste mě na policejním obvodním oddělení u státní PČR v Trutnově už dnes vubec vypovídat po pravdě vše už ani do policejního protokolu swině jedny zkurwený fízlovský, mou duvěru dnes nemáte! Polibte mi tu mou prde.!" MD.

• MartinDyntar

,,Necítím se dnes být v této samotné zemi, v České Republice v české společnosti dnes vubec kulturně doma, i o to tady taky dnes hodnotově skutečně dnes nejvíce jde a nikdo to nevidí, svými komentářemi jsem tu k tomu hodně napověděl, ano skutečně jsem se tu sám aktivně občansky jsem se tu skutečně plně angažoval ve společnosti svým psaním podle uspěšného modelu Care svého uspěšného plného zotavení. Přesně tak, svým zpusobem dnes "TRAGIC HERO!" český Campino v Trutnově, ale jdu do toho se zdvyženou hlavou vzhuru velice ctižádostivě, ambiciozně a hrdě se sebou v životě." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Zkurwený Rychnovský jedny swině fízlovský u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, vy nemáte právo nosit policejní uniformu
    swině jedny fízlovský zkurwený!!! mám sto chutí s Helpionem si
    vyřizovat a vyřídit své učty osobně, zprávu mám, GIBS už dala podnět k prošetření celé této věci k oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje vrchnímu policejnímu komisaři panu Knažkovy, ale jsou v tom bohužel sami dnes hodně laxní aby neohrozily nijak sami chod a fungování státní PČR v
    Rychnově nad Kněžnou, tak se nad tím vším dnes bohužel jen přivírají oči,
    je to vždy mnohem výhodnější než ohrozit fungování a chod státní PČR v
    Rychnově nad Kněžnou, ještě na vás tvrdě dojde swině jedny fízlkovský
    zkurwený!!! Už dnes proto nemám sám vubec žádnou sebemenší duvěru už ke státní
    PČR a už dnes nemám sám vubec už žádnou už sebemenší duvěru ve státní PČR,
    která už dnes bohužel sama "Nepomáhá a Nechrání!" "NEPOMAHA A NECHRANI!"
    tak jak by sama měla a tak jak má, hnije to v tomhle Českém rozkradeném
    a vytunelovaném zkorumpovaném Českém státě dnes typickou českou
    občanskou bezpáteřností a uplatky už dnes pomalu téměř všude, nechci v tak zkurwené
    zemi dnes žít, proto rád v hudbě i ve filmu dnes vždy hledám a kulturně
    vždy i nacházím jiné v této zemi a v této společnosti už cizí,
    zahraniční už dnes pro mě vždy mnohem více i kladné a pozitivní kulturní
    vzory v české společnosti, za kterými si dnes v životě tolik ambiciozně, tolik dnes ctižádostivě tolik osobně jdu se svým tolik vysokým až fanatickým smyslem pro čest a pro spravedlnost, česká společnost pro mě sama dnes hnije, a investigativní
    reportéři to sami nejlíp vidí a sami nejlíp ví." "Investigativní" Český Jan Kuciak v Trutnově Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Zkurwený Rychnovský jedny swině fízlovský
    u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, vy nemáte právo nosit policejní
    uniformu swině jedny fízlovský zkurwený!!! mám sto chutí s Helpionem si vyřizovat a vyřídit své učty osobně, zpávu mám, GIBS už dala podnět k oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje ale jsou v tom hodně laxní aby neohrozily nijak sami chod a fungování státní PČR v Rychnově nad Kněžnou tak se nad tím vším dnes bohužel jen přivírají oči, je to vždy mnohem výhodnější než ohrozit fungování a chod státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, ještě na vás tvrdě dojde swině jedny fízlkovský zkurwený!!! Už dnes nemám sám vubec žádnou sebemenší duvěru ke státní PČR a už dnes nemám sám vubec žádnou už sebemenší duvěru ve státní PČR, která už dnes bohužel sama "Nepomáhá a Nechrání!" "NEPOMAHA A NECHRANI!" tak jak by sama měla a tak jak má, hnije to v tomhle Českém rozkradeném a vytunelovaném zkorumpovaném Českém státě dnes typickou českou občanskou bezpáteřností a uplatky už dnes všude, nechci v tak zkurwené zemi dnes žít, proto rád v hudbě i ve filmu dnes vždy hledám a kulturně vždy i nacházím jiné v této zemi a v této společnosti už cizí, zahraniční už dnes pro mě vždy mnohem více kladné a pozitivní kulturní vzory v české společnosti, ta sama dnes hnije, a investigativní reportéři to sami nejlíp vidí a sami nejlíp ví." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Zkurwený Rychnovský jedny swině fízlovský u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, vy nemáte právo nosit policejní uniformu swině jedny fízlovský zkurwený!!!" MD.

• MartinDyntar

,,Tak mě na T-Mobilu řekli že si musím se svým mobilním telefonem prý zajít do servisu, takže je velice zvláštní a je velice neobvyklé proč z mého telefonního čísla 18.12. mělo být odesláno a vyučtováno na 36 SMS zpráv které jsem vubec neodesílal, takže to chápu asi tak že mužu mít poškozený software svého mobilního telefonu, taky mě je velice zvláštní a velice neobvyklé to proč se mě muj mobilní telefon sám od sebe restartoval, sám od sebe vypnul a znova pak i zapnul. Mám jiné duvodné podezření, protože mám v poslední době i právě od té doby problém i s e-mailem, který je odeslaný v jiné podobě než byl puvodně sepsaný a než byl puvodně formulovaný, udajně asi nějaký vir, mám jen přirozené své obavy a nic více než jen přirozené své obavy, proto mám dnes i duvodné a oprávněné podezření na zkorumpované zkurwené Rychnovské fízlovské swině!!!, ty to myslím si dokážou, ty mají dnes sami takové moderní technologické digitální možnosti a k takovým věcem dle mého na kriminálce vždy přístup, jsou to jen mé přirozené obavy a nic více než jen mé přirozené obavy, ty policisti, kteří u státní PČR jak mám i skutečně dnes dukazy v souvislosti s netransparentním Helpionem překračují své pravomoce a zneužívají své pravomoce, o tom skutečně dukazy dnes mám a vše jsem i v médiích v TV o tom rád vše otevřeně mluvil a sdílel vše ve zprávě o justičním soudním omylu tom jak to tam vše bylo v minulosti proč webové stránky Helpionu jsou dnes netransparentní a proč Helpion v Rychnově nad Kněžnou navazuje na v minulosti vytunelované a rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou kde v minulosti skutečně padali tresty, bylo skutečně trestní oznámení právě na Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a ty lidé z byvalích Emauz dnes podnikají právě v Helpionu v Rychnově nad Kněžnou a webové stránky Helpionu jsou skutečně dnes netransparentní, to samo o sobě není žádná náhoda, právě ty policisti u státní PČR, kteří nemají u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou v policejní uniformě sami dnes už vubec co dělat!!!, tam to u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou s netransparentním Helpionem skutečně vše jen hnije." Trochu i Investigativní Český Jan Kuciak Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Jak státní PČR dnes pracuje, neptejte se! Když u médií v TV zveřejníte velkou mediální trestní kauzu o justičním soudním omylu a o zneužití a o zneužívání pravomocí i o vysoce pravděpodobné korupci v policejních řadách u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes tolik provázané a uzce dnes tolik související s netransparentním podnikáním Helpionu v Rychnově nad Kněžnou i s vlivným a s bohatým podnikatelem Helpionu s Karlem Vavřínem u netransparentního podnikání Helpionu navazující na vytunelované a na rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a dáte podnět ke GIBS a tá dá pak následně zase sama podnět vrchnímu policejnímu komisaři panu Knažkovy z oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje nemáte stejně přes to dnes žádný nárok na žádnou policejní ochranu! Takže tak, proto také moc rád píšu zkurwený fízlovský swině, právě proto, ale rozhodně sám už nemám na mysly že dnes všechni u státní PČR, jen říkám jak dnes státní PČR velice špatně sama funguje." MD.

• MartinDyntar

,,To se tady v komentáři v diskusi rozhodně dnes nepřehlédne a nijak neztratí swině fízlovský!" MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit