-
Babiš je borec.
-
Zvyšuje lidem důchody.
-
Babiš je nejlepší politik v České republice.
-
,,V Poříčí na adrese Benešova 370, kde není žádný kamerový systém stojí pár desítek metru opodál hodně netypická zvláštní velká žlutá dodávka, která tady právě na Benešové 370 nikdy dříve v minulosti už neparkovala s poznávací silniční značkou CZ 3M1 4413, samozřejmě mám ted přirozené obavy, nikdo ted na Chráněném Bydlení na vile na adrese Benešova 370, kde není už vubec žádný kamerový systém, nikdo ted už o de dneška tu se mnou už vubec nikdo na vile není a sociální pracovníci CHB sem už 3 nebo 4 den vubec nejezdí tak jak by správně měli a tak jak sami správně mají. Co se to děje?" Martin Dyntar
-
,,Nevím jak dlouho to ještě vydržím, sporák dole v kuchyni v přízemí je
celý zničený, plotny jsou odvařený a trouba je taky nefunkční, ztratila
se tam varná konvice a na kuchynské lince je rozlitý olej a Dominik v
přízemí dole vylomil u obou dvou pokoju dveře než odcházel když jsem mu
dával peníze na MHD, neměl jsem to podle všeho asi vubec zaregistrovat,
jsem ted ve stresu tak poslouchám hudbu na vile skutečně nahlas a
Dominik toho využil, bezpáteřní swině RIAPSu Honza Pfeifer nařídil
sociálním pracovníkum CHB aby sem na CHB do Poříčí na adrese Benešova
370 v poslední době už vubec nejezdily, minimálně už 3 nebo 4 den tady
sociální pracovníci vubec nebyly a odešli v poslední době dva klienti
Erika a Krystýna Mokrá na Krizová Lužka aby nebyli žádný nepohodlný
svědci toho co se ted momentálně v poslední době poslední dny na CHB v
Poříčí na adrese Benešova 370 tady ted špatného děje aby RIAPS měl v tom
nejlepší možné aliby, sociální pracovníci CHB mají k dispozici náhradní
klíče od pokoje svých klientu na CHB a tedy i od mého pokoje a vím co
mě čeká a nemine s Dominikem až se vrátí že s největší pravděpodobností
bude mit od RIAPSu k dispozici s sebou náhradní klíče od mého pokoje,
Pfeifer je pěkná swině a taky na něj u soudu tvrdě dojde a dojde i na
Lucii Skalskou, do které bych to upřímně neřekl čeho jsou v RIAPSu pro
peníze dnes sami schopny - ničit lidské životy!, na kterých jim pro
peníze vubec nezáleží, dojde tvrdě na ty swině z RIAPSu tvrdě u soudu,
proběhne soud a státní PČR se tím bude muset zabývat, už by se to tu vše
mělo forenzní psycholožkou a státní PČR v Trutnově vyhodnocovat co vše
tu píšu, psychoza to rozhodně není, ale snaží se mě tím v RIAPSu
usilovně co nejlíp zdiskreditovat, znevýhodnit a poškodit, počítám s tím
a počítal jsem předem s tím! Nemužu na CHB už vubec vařit, jsem z toho
ve stresu a skutečně sám nevím jak dlouho to ještě na CHB v Poříčí na
adrese Benešova 370 ještě vše vydržím než skutečně fyzicky zkolabuju!, v
RIAPSu se ty bezpáteřní swině na to ted v poslední době nejvíce a
nejlíp i spoléhají jak jen mužou! Dojde tvrdě na ty swině z RIAPSu!,
naplyvu jim rád do obličeje až je v Poříčí uvidím, jestli však vubec ted
už sám nevím!" Martin Dyntar -
,,V Poříčí na CHB na adrese Benešova 370 není vubec žádný kamerový systém v ulicích ani v této ulici, samozřejmě mám přirozené obavy, měl by je každý na mém místě!" Martin Dyntar
-
,,V RIAPSu jsou pěkný swině a hyeny co pro peníze ničí lidské životy a
dopouští nehumánní, nelidský hyenismus, těším se až jim v nejbližší době
naplyvu do ksichtu, to jediné co si rád s ukončením nájemní smlouvy na
CHB ještě rád vychutnám, takový nelidský swině měli by všichni v RIAPSu
pochcípat, stará bolševická swině ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková,
Honza Pfeifer tel. 603 521 796, Lucie Skalská tel. 725 720 375, Milena
Bubnová i Mirka Janku, Karolína je vedle Andrejky Toneiserové také
dobrá, té si vážím, a Andrejka Toneiserová tel. 607 061 236, kterou mám
rád chce stejně v nejbližší době z RIAPSu odejít pryč, nedivím se jí že
hledá raději jinou práci a nechce už pracovat pro tak zkurwenou
organizaci která ničí lidské životy!" Martin Dyntar -
,,Nemužu o tom mluvit, ale viděl jsem v tom opuštěném lese u opuštěného pozemku ministerstva vnitra u areálu Vyšší a Střední Vyšší Policejní Školy v Hrdlořezích (kde si mě v noci prolustrovaly, resp. ověřily mou totožnost a nechali mě v noci nad ránem jít) pilky na řezání pověšené na větvi a na opuštěném pozemku ministerstva vnitra byli lopaty položené do země, intuitivně mě došlo že bezdomovce tam snad možná i nejspíše s největší pravděpodobností snad asi zakopávají (jen přirozené obavy a jen domněnka, nebyl jsem si tím vubec jistý, ale říkal jsem si co kdyby skutečně k tomu došlo na takovém místě kde by bezdomovce už nikdo nehledal) a měl jsem velký fyzický strach z toho že bezdomovce tam snad i možná asi skutečně zakopávají do země, pohřbívají do země a mohlo by se to stát klidně tu noc kdy zkolabuju fyzickým vyčerpáním a podvýživou i mě, brečel jsem! a přelezl jsemv noci nad ránem vysokou bránu s ostnatým drátem, přes který jsem hodil bundu a vysokou bránu s ostnatý drátem tak přelezl, byl to pro mě nadlidský fyzický výkon, ke kterému mě dohnal strach, měl jsem velké štěstí že jsem prošel areál Střední a Střední Vyšší Policejní Školy v Hrdlořezích pak nad ránem přes vrátnici, kde si vyžádali občanský prukaz a ověřily mou totožnost, ven zpět na ulici a nechal se v těžké životní situaci či v těžké životní nouzi pak raději ve VFN na Praze 2 pak dobrovolně hospitalizovat." Martin Dyntar.
-
,,Manželka mého otce Lenka Šilarová v Rychnově nad Kněžnou jako cholerická povaha je jako cholerička vypočítavá a mstivá agresivní sadistka a skutečně má sklony k nekrofilnímu sadismu, miluje kriminálky a soudy, je hodně vypočítavá a mstivá, muj otec Josef Dyntar se ji ve všem bezpáteřně pragmaticky podřizuje, hlavně ze strachu aby se s ní nemusel zbytečně hádat, je to pro něj výhodné, dobře mu vymyla mozek, obvinujou mě za své zpackané neštastné manželství dnes oba dva, se svým otcem Josefem Dyntarem už dnes nejsem v kontaktu a už ho nechci nikdy v životě vidět, z rodiny kdo by mi ještě dnes pomohl už dnes nemám vubec nikoho, muj otec Josef Dyntar mě v minulosti odvezl do autokempu v Holicích, kde mě ubytoval a kde se v minulosti i s největší pravděpodobností už možná i lidé nejspíše odlehlou cestou mezi polemi z areálu autokempu v Holicích nejspíše skutečně ztrácejí, je to tam k tomu ideální, šlo mě o život i téhdy v Praze, kterou jsem z centra a z Letnan za celý den bez jídla a bez přestávky došel do Hrdlořez přes nějaký park k lesu na opuštěný soukromí pozemek ministerstva vnitra u Střední a Vyšší Policejní Školy v Hrdlořezích kde jsem se zdržoval v noci na tomto opuštěném soukromém pozemku ministerstva vnitra a kde jsem mohl fyzicky zkolabovat vyčerpáním a podvýživou kde by mě už nikdo vubec nehledal, fyzicky už jsem kolaboval vyčerpáním a podvýživou, měl jsem velké štěstí jako téhdy v autokempu v Holicích, pro otce jsem byl v životě jen velká a zbytečná finanční zátěž, ale většinu života na mě sral a většinu svého života strávil jako vášnivý motorista a jako řidič z povolání za volantem, neměl nikdy žádný smysl a žádnou zodpovědnost pro rodinu a pro rodinný život, neměl mít nikdy rodinu, vždy v životě více myslel jen na peníze, zkurwený pragmatik, hodně povrchní a pokrytecký člověk který mě na duši a u srdce hodně bolestivě rád hluboce stigmatizuje, jsem rád že se odmlčel sám, myslí se že je se svou tupou katolickou morálkou dobrý pacifista a dobrý pragmatik v životě, ale stala se z něho v poslední době swině a odmlčel se v našem odosobněném a v našem odcizeném vztahu sám, zbyla mu jen nenávist a bezpáteřní podřízenost své ženě Lence Šilarové, která mu nejlíp v životě vymyla mozek, vypočítavý i mstivý jsou dnes oba dva už v životě, Josef Dyntar se svou tupou katolickou morálkou se nejlíp naučil držet v životě hubu a krok aby neměl nikde s nikým žádné zbytečné problémy, je to přece dobrý pragmatik a špatný otec, který u mě v životě mikdy neměl žádnou přirozenou autoritu ve vztahu, žádný respekt a žádné uznání, neumí mluvit o svých pocitech, ale jen o pravidlech, o autoritách a o bezpáteřní agresivní poslušnosti a o bezpáteřní agresivní podřízenosti autoritám ve společnosti, nikdy jsem se mu v životě nepodřizoval, proto mě tak nenávidí, se svou tupou katolickou morálkou (katolík to není, milovat ani odpouštět neumí), za kterou se v životě schovává je to dnes prostě dobrý a snad i nejlepší pragmatikvesvém životě který vidí vždy jenom to co je více pro něj v životě výhodné než správné, sen každého vášnivého motoristy je nejspíše už asi zemřít za volantem, ten za volantem tráví 90 procent svého života a 90 procent svého času pragmatik jeden, ten mi chybět v životě dnes už nebude, at si za tím volantem konečně klidně a spokojeně i štastně v klidu konečně dnes i zemře." MD.
-
,,Swině jedna stará bolševická ředitelka RIAPSu a má ambulantní psychiatrička Zuzana Kozáková snaží se mě kvuli mé psychiatrické diagnoze zdiskreditovat, mám diagnostikovaný náhled na svuj zdravotní a duševní stav a mám nejlepší klinickou psycholožku a nejlepší skvělou psychoterapeutku Mgr. Irenu Černou v RIAPSu, tak jednoduchý to mit nebude." Martin Dyntar.