Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1310 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Koho jiného dnes chcete ve vysoké politice volit v této rozkradené zemi než Andreje Babiše, trochu optimismu, státní správa už nemůže fungovat, vše státní rozprodané a rozkradené! Co si dnes ještě ponechal stát? Český vlastenci typu Tomáše Ortela nebo na Slovensku Ondřeje Durici nejlip ví o čem dnes mluvím. Je to prostě všechno dnes Falešnej Svět. MD.

• MartinDyntar
      • Nejhorší je největší lidská hloupost - lidská nenažranost! Kupovat všeho co nejvíce co stejně k životu vubec nepotřebujem a mit všeho vždy co nejvíce a porovnávat se neustále v tom na sociálních sítích jak jsem v konzumním blahobytu dnes nejlepší, jinde jsou lidé jsou pod hranicí chudoby a bídy, trpí chudobou a bídou, umírají ve válce nejen na Ukrajině - být enormně nenažraný je dnes nejhorší, nemyslet na druhý, ale mít se vždy za sebe co nejlíp. Více Středolevicové levicově dnes hluboce lidské, humanistické solidarity, štědrosti a rovnosti, rovných podmínek ve společnosti bez republikánských vlasteneckých hodnot antisemitismu a rasismu, bez pravicového radikalismu a bez xenofobie k přistěhovalcum, k migrantum a k cizincum, k lidem s duševním onemocněním, k LGBT komunitě atd. apod.. Pro mě je vše toto myšlenkově, ideologicky obsaženo v hudební tvorbě německých DIE TOTEN HOSEN! z 90.let Proto jejich hudbu tolik miluju a preferuju, není o hudbě, ale o překonávání sebe sama, o překonávání svých limitu v sobě a v partnerském vztahu, tím je jejich hudba dnes především zejména na hudebních albech z 90.let na albu "Kauf Mich!" (1993), "Opium furs Volk" (1996) a "Auswartsspiel" (2002) dnes vyjímečná a ojedinělá, a hudebně dnes už neopakovatelná a hudebně dnes už nepřekonatelná. Myšlenka komunismu vubec není špatná - je dobré být v politice proto vždy nalevo, Zkurwená nadměrně uspěchaně hekticky Rychlá doba - bezohledný vysoký enormní tlak na výkon nejen v zaměstnání, který nás fyzicky i psychicky ničí, musíme se všichni učit na chvíli zpomalit i zastavit - uspěchaný rychlý kapitalismus ve své nejhorší v nelidské ve zrudné dnes podobě masově dnes konzumní společnosti!, která ničí člověka, jeho osobnost, jeho duši, jeho psychiku (viz. album Opium furs Volk z 96 v textu písni Viva La Revolution padne otázka k čemu vubec byla dobrá Revoluce? Ano vím Campino je také melancholik a volnomyšlenkář, zvláštní romantik a pacifista!) - nemluví se o tom otevřeně kritický v médiích v TV! Nemáme dnes nezávislá média! I o to také ve společnosti dnes jde aby média nikdy nebyla jen v zájmu vysoké politiky! Ano vím měl jsem se na to celé raději vysrat je to velice primitivní podpruměrně psáno spontánně narychlo a kognitivně stejně už podpruměrně. Nevěřily by jste tomu že se za to skutečně hodně nenávidím že do toho nedám mnohem více! Bohužel, pro mě velice primitivní a velice podpruměrné. Sere mě že v tak zkurweném světě musím žít! ..musím být! MD.

• MartinDyntar

Nejhorší je největší lidská hloupost - lidská nenažranost! Kupovat všeho co nejvíce co nepotřebujem a mit všeho co nejvíce a porovnávat se neustále v tom na sociálních sítích - být enormně nenažraný, nemyslet na druhý, ale mít se vždy za sebe co nejlíp. Myšlenka komunismu vubec není špatná - je dobré být v politice proto vždy nalevo, tzv. Středolevicove. MD.

• MartinDyntar

Rychlá doba - bezohledný vysoký tlak na výkon nejen v zaměstnání - uspěchaný rychlý kapitalismus ve své nejhorší v nelidské dnes podobě konzumní dnes společnosti! - nemluví se o tom otevřeně kritický v médiích v TV! Nemáme dnes nezávislá média! MD.

• MartinDyntar

Konzumní společnost? Pro mě Tomáš Ortel - je to prostě Falešnej Svět✓

• MartinDyntar

Ondrej Ďurica REPUBLIKA. Dobrá píseň upřímná a pravdivá.✓

• MartinDyntar

Rozprodána Zem.

• MartinDyntar

Koho jiného dnes chcete ve vysoké politice volit v této rozkradené zemi, státní správa už nemůže fungovat, vše státní rozprodané a rozkradené! Co si dnes ještě ponechal stát? Český vlastenci typu Tomáše Ortela nebo na Slovensku Ondřeje Durici nejlip ví o čem dnes mluvím.

• MartinDyntar

Nesouhlasím!, Andrej Babiš prosadil i dobrý zákony jako EET apod.

• Andrej Babiš ať se odstěhuje na Slovensko nebo na Podkarpatskou Rus.V České Republice napáchal už hodně zla.Slováky v České Republice nechceme!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit