-
Doufám že se tu nebudete hádat jako ve školce o autíčko
-
Som tu asi jedin directionerka, ktorá miluje 5 Seconds Of Summer a jediný člen 5SOS family, ktorý miluje One Direction, že?
-
-
Ne, neboj, taky mám ráda obě skupiny a moje kamarádky taky *3*
-
-
Jžš Niallerko vypadni odtud!!! Že nemáš ráda 5SOS fakt nikoho nezajímá ,ale vadí nám že je urážíš!!! Ok neměj je ráda ale nepiš tu o nich takové kraviny! My taky nehejtujeme toho tvojeho Nialla!!! Běž si za nima jasný? 5SOS nemusí mýt rád každý to jo ,tak ale nepiš tady o nich takové věci. Navíc je ani neznáš!
-
-
Přesně!!
-
-
Happy Birthday love
-
Všechno nejlepšííí k narozkám!!!! ♥♥♥
-
*12* *11* *16* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
asi nemáte nic jiného na práci než em psát samé trapné hejty a tak že ne? nevím proč to děláte ani jaký to má smysl ty hejty sem psát protože tím ztrácíte čas jak váš tak náš *3* *3* *3*
-
niallerka je tady beztak nejlepší a ten pravopis hotová učitelka češtYnI *12* jo a Ashton je super boy my hero *4*
-
naprosto ale naprosto souhlasim se zusko(u)tohle přesně bych udělala já
-
Je proste hnuus tak to pochopte
-
-
Ale no tak.Už ti docházej slova?Radši sem dej svou fotku ať víme s jakou hnusačkou máme tu čest *1* *3* *15* *2* *5*
-
-
Až po tobě princezno :*
-
-
hlavne ze ty jsi miss zeme že jo jdi do už nekam máš štěstí že osobnosti zakazují sprostý slova jinak by ses o sobě dočetla hezký věci !!!! a nepruď tobě ty krAvo zasranA teď si mě fakt naštvala ***** *10* *10* *10* *10* *10* *16*
-
-
Diky kR+va je uzitecna a hezka nrozddil ot tebe :DDD
-
-
Pane bože -_- to si až tak zúfala že si potrebuješ zvýšiť ego tým že budeš nadavať na Asha ? si proste uboha -_- Nepoznaš ich tak sa do nich nenavažaj -_-
-
-
No a faninky sosaku taky urazi 1D
-
-
Tiež my vadí keď niekto nadava 1D ale vadi my aj ked niekto nadava 5SOS -_- a tym nadavanim dokazuju že im zavida -_-
-
-
Jim je neco zavidet a co ehm
-
-
To čo tebe zjavne chyba .... Suka -_- Si ty vôbec človek ? Ale podľa tvojho pisania usudzujwm že pochádzaš z rasi opíc padlich na hlavu ... aj male decko by ty povedalo že im závidiš ich slávu -_- Nikdy neviem pochopiť tak jeb*utých ľudi ako si ti -_-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Directionerka~Niallerka -_- Pisala som to na mobile -_- počuj ty si važne trapna -_- Horanka a ty sa nauč písať ;) sorry nejde ty to ;) -
-
-
-
-
-
-