-
Otras Bára Basiková aj ako speváčka
-
Zpěv neposuzuji, ale jinak je to káráwa světové úrovně.
-
Luxusní zpěvačka, ve zdejším rybníčku absolutně bez konkurence. Na nic si nepotřebuje hrát, o její koncerty je neuvěřitelný zájem, oslovují všechny generace. Pokud vystupuje s Michalem Pavlíčkem a Stromboli, je to na světové úrovni. Současně funguje jako matka tří krásných bezproblémových dětí. Vždy podá špičkový výkon, nemá manýry. Její vystoupení s kultovní skupinou Stromboli byl pro mě vrcholný nádherný zážitek. Že byla pravděpodobně zdravotně indisponovaná, nebylo na jejím výkonu nijak znát, lze to usuzovat pouze z občasného použití kapesníku. Dle spontánního ohlasu všech návštěvníků v sále, to není pouze můj názor. Je velká škoda, že tak výjimečné seskupení nekoncertuje častěji. Pokora, úcta, velké díky. Zdraví a spokojenost, máte krásnou rodinku, Báro.
*3* *14* *4* -
Basiková jako zpevačka, no katastrofa
-
Ta stará maska už neví jak se zviditelnit.Že jí není trapně se svléknout před chlapem o 15 let mladším.Stará bréca... *11* *11*
-
-
Souhlas
-
-
super zpěvačka mám ráda její písničky ale jednu nemůžu sehnat a to z filmu nefnukej veverko
-
Teď jak zhubla o 15 kilo vypadá jak maska.Nikdy nebyla hezká,ale teď má pecku. *1* *2* *15*
-
vypadá jak nafouklá vosková figurína, prostě strašné
-
-
vše nejlepší k narozeninám
-
Na otázku jestli se nám líbí Basiková nalíčená nebo nenalíčená,odpovídám.Je to jedno,jako maska vypadá pořád stejně ,jestliže se namaluje nebo ne....Nikdy nebyla hezká ženská. *7* *1* *15*