Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podľa mna je Ariana dokonala je krásna a to ze ma vysoký hlas je iba dar!A ked jej niekto závidí nech závidí pretože ma prečo Ariana začala vedľajšiu rolu v seriály V Jako Victoria a teraz ju pozná cely svet!To co dosiahla jej závidím a obdivujem ju za to!
    Je krásna,mladá,slávna ci si iné môže priať dievča!Ja mam Arianu osobne strašne moc rada!
  • Ta pravda co sem psala měla pravdu!Dosáhli ste akorát toho že sedíte na gauči a čumíte do notebooku a kritizujete někoho,kdo něčeho dosáhl a VY jí akorát ZÁVIDÍTE!!!Mamrdi!!!
  • Já. Si myslím,že nemáte pravdu ani jeden z vás co ste sem napsali!!!!!!!!!!!!!!!! *10*
    Ariana Grande je pokud ste si to neuvědomili,což myslím,že né tak je dospělá a jestli se bude platit po gauči nebo ne tak to je její věc a mi ji do toho nemáme co mluvit!!!Bez urážky nebo si to vemte jak chcete ale čeho ste dosáhli vy???????Hmmmmmmmmm.....Asi toho,čeho dosáhla Ariana Grande ne co???Tak vidíte!Ta stará bába je už moc stará tak ať se do 21.století neplete a zůstane pěkně zvadu!!!!!!!!!!! *10* Každej má na všechno jinej názor ale taky fuuuuuuurt dokola řešíte její hlas!Ona má úžasnej hlas jako kdo to tak vysoko vyzpívá??????Málo kdo!A jak tak koukám tak jí asi závidíte jako ta stará bába!Ten slovák co sem napsal tak ten měl celkem pravdu a přejte taky někomu něco !Furt jen závidíte!!!! *16* *10* *1*
  • Ariana sice má vysoký hlas při kterém skoro nejde rozumět textu, ale je to neskutečný dar, který má i Meriah Carey, a některé její klipy taky nejsou zrovna nevinné. Když má talent, tak proč by si to nechávala jen pro sebe *5*
    • přesně tak !!moje řeč :)
  • Já osobně souhlasím. To jak se pořád tváří jako 'roztomilá holčička' a přotom ze sebe akorát dělá ku*vu. A její hlas je fakt hnusně vysokej...
    • Tak si to zkus sama! Víš jak těžký je stát se populární zpěvačkou?
  • Dobre, dobre, dobre. Ariana sa možno v poslednej chová tak ako sa chová, ale podľa mňa len hľadá samú seba. A to s tým hlasom ma dostalo! Ako mala Ariana asi pri svojom narodení ovlyvniť výšku svojho hlasu?! Takéto žesnké, ktoré ani nerozmýšlajú nad tým čo trepú a ešte k tomu aj verejne totálne nenávidím....
    • Takže ty nemáš ráda Arianu?!
      • A není to snad její věc?!
        • To nebylo na tebe! Tak se do toho laskavě nemotej!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit