Přejít na výpis diskuzí
Britky mají divný vkus! Tento herec je pro ně nejvíc sexy mužem!
4.10.2013 | Kateřina Vodrážková
18 příspěvků
-
Co je na tom divného? Vždyť je dokonalý!
-
Vždyť je dokonalý!:) A podle mě jsou britští kluci\chlapy nejhezčí.
-
Já se třeba nedivím a nejsem zklamaná :) Viděli jste Benedicta hrát? Slyšeli jste jeho hlas? Uznávám, že na fotkách moc přitažlivě nevypadá, ale herec je to skvělý ;)
-
-
naprosto souhlasím..hlas má skvělý, pomalu na orgasmus ;-) a charisma..to ani nemluvit..no a co, že nevypadá jako vystřižený krasavec..o tom to přeci není ;-)
-
Benedict the chameleon :D Dokáže zahrátzahrát snad kohokoliv. :) A na fotkách vypadá taky úžasně, jenomže tady někdo zase neumí hledat.
-
-
Benedict Cumberbatch je jeden z nejlepších herců a z každých, kdo si zahrál roli jako Sherlock Holmes má to největší charisma vůbec! Nejvíce mu sluší černé nebo tmavě hnědé vlasy a má dokonalý přízvuk! Jenom je škoda, že je jenom 9 dílů Sherlocka. A je sexy! Zaslouží si vítězství:)
-
Hele hele hele do mého Bena se nikdo navážet nebude ...že vyberete fotku na který mu to sluší o trochu méně ...nic nedokazujete... já ho miluju ... <3 Je to úžasný herec... !!! Cumberbitches power!!!
-
je tady fotka, která se zrovna nepovedla, ale Ben je naprosto úžasný herec a je velice sexy zejména v SHERLOCKOVI :3 . Ale u mě je na prvním místě jednoznačně Tom Hiddleston a hned po něm je Ben :)
-
Měl to vyhrát Tom Hiddleston *14* *14* *14* *14* *14*
-
FUJ! :(
-
To teda jo, mají divný vkus... Tak možná ne až tak, jediné, co mě překvapilo je Benedict. Kdyby ho vyměnili s Tomem Hiddlestonem, hned by to vypadalo lépe. :D
-
Jak to, že je Bradley Cooper až na 10. místě???? *13* *13* *13*