Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý jsme nějaký a myslím si že nemá cenu věřit nějakému bulváru kde o každém napíšou kde jakou blbost např. : Aha, Blesk, Super, ... Nejlíp poznáte člověka tím, že ho poznáte osobně *3*
    • Džejn to máš naprostou pravdu. *3* *3* *3* *3*
  • Neuvěřitelně, skutečně krausovsky drzý, po léta Papínem ignorovaný, nesmírně nepohledný (čti: ošklivý) a hlavně jako zpěvák absolutně netaletovaný, NEPOTICKY nechutně, za každého režimu a situace oportunistickyým Papínem teď - vetšinou na účet nebohých koncesionářských poplatků - absolutně, kazašsky nebo uzbecky protlačovaný spratek.

    Papín ukradl, 100 procentně, do poledních detailů okopíroval JAY LENO SHOW, a vydává je za "origální a tvůrčí" práci svojí (a Šternovu) a mastí si na tom kapsu, navíc si to, po rozjetí za peníze koncesionáčských poplatků rozjeté - vyvoleným způsobem zprivatizoval.

    Je to přitom totálně okopírované Jay Leno Show, počínaje aranžmá scény, od "nočního města za okny", kde je na ní sofa a kde je na ní těžký dřevěný stůl až po to, jak modeátor za stolem, nalepené na černých kartonech (vše zase jako u Jay Leno Show) čte (rádoby) frky a jakoby "spontálně" je po přečtění, s velkým gestem, odhazuje za sebe.

    Jediné, co není od Jay Lena okopírované je po vzoru komunistické totality Krausem NEPOTICKY do pořadu prosazovaný neschopný talent, zde přítomný jeho syn. To jediné je unikátně krausovské!

    Hanba, ale u nás to vyvolenému projde.
    • No a co tak tu show okopíroval. Hlavní je, že se mu pořád daří a že některým diváků se ta jeho show líbí a mají chuť se na ni dívat. Děláte jako by jste nikdy nic od nikoho neokopíroval/a .
    • Nevím proč, ale doufám, že všechny soutěžící Missky budou plnoleté, protože z očí tohoto spratka kouká podobná kombinace zoufalosti a nárokovosti Papínem vedeného synka jako jsme to viděli a jak to zažily dívky pěveckého sboru Bambini Praga, kde predátora Kulínského vychoval totalitní Papá a synek si soubor opakovaně, po léta považoval za svůj harém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit