Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umělec, by se měl držet toho,že je tu od toho aby lidi bavil, přinášel jim radost a to všem lidem, bez rozdílu a politického vyznání.. Protože je mediálně známý a může lidi ovlivnovat, neměl by se do politiky vůbec plést...Prostě být nestranný všem...a starat se o své a co umí.. to je hudba..Protože politika a její intriky ho lehce smetou do zapomění..a nenávisti..
  • prave umelci, kteri nejsou zbabelci.-) by meli vyjadrovat svoje nazory...maji prece jenom svobodnejsi mysl, nez vetsina obyvatelstva a jsou "videt", takze souhlasim s vami, pane Kollere, ze je to spravna cesta nestat stranou
  • S tím lze víc než souhlasit. Přichází doba kdy lidé nebudou mít na ty naše pseudoumělce a jejich projevy.JDOU PROTI národu. V naší historii je mnoho příkladů kdy umělci pochlebovali - jde jim o dobré bydlo a musí napodobovat západní pokryteckou kulturu. Ale komu polezou do .... až Vznikně Středoevropský islámský stát - později možná Evropské islámské státy. Pokud vlády nebudou moudré a budou stavět na jediném bohu PENĚZÍCH. tak to přijde brzy. Vlády a zastupitelé jsou přece voleni. Tak by se měli vytvářet voličům podmínky pro slušnou existenci a ne jen a jen vlastním kapsám.
  • Co dodat:Koho chleba jíž toho píseň zpívej!"Nebude dlouho trvat a nebuž mít pro koho zpívat!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit