Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč si myslíte, že je to kvůli Ewě?? Podle mě Ewa Superstar zpestřuje. A že se na Superstar dívá míŇ lidí ?? Tak to je asi tím, že se pořád zakládají nové televizní stanice a člověk pak neví, na co se dívat.
  • ja mam tiez Ewu rada,superstar sice nesledujem pravidelne /moja mama ano/,ale Ewa mi vôbec nevadi,je to sympaticka spevacka,na rozdiel od vsetkych tych "slušnych" a hlavne rozmaznanych "hviezdiciek!/a kto vôbec prisiel na to,ze superstar upada kvôli nej/??? ja jej naopak velmi drzim palce a len tak dalej...
  • Ewu mám ráda a kdyby nebylo jí, tak se na přiblblou Superstar vůbec nedívám. Dává tomu šťávu, bez ní by tam byla nuda. A nechápu co si na ni lidi vůbec dovolují kritizovat.

Uvědomujete si, vy pitomci, že ta slečna se prakticky živí už od dětství a do toho ještě stíhá studovat práva? Chtěla bych opravdu vidět všechny ty kritiky, jak by jezdili na koncerty a do toho studovali právničinu.
    • Nechápu,jak ji někdo můžete kritizovat. Ewa je užasná zpěvačka a navíc je to sympatická,hezká a milá holka. Vůbec mi nepřipadá nijak trapná ani nafoukaná! A těm co si myslíte,že je namyšlená,tak ona narozdíl od vás má rozhodně být na co namyšlená,ale i přes to není.A do poroty Superstar rozhodně patří.A pokud vám Ewa vadí nebo tak něco,tak se na Superstar nedívejte a ignorujte to,protože pokud vám to nedochází,tak to všechno myslí ze srandy a uvědomte si,že málokdo to ve 12-ti letech dotáhl tak daleko,jako to dotáhla ona a je uspěšná doted... *4*
  • nemam ji rada a na superstar se nekoukam jenom kvůli ní,tento rok je to trapný,trapnější s ní už asi víc být nemůže,dokázala jak je blbá a co si o sobě myslí na to ani zdaleka nemá!nevim komu to může přijít vtipný,je to TRAPNÝ!!!!MĚLA BY SE VZPAMATOVAT A RADĚJI ODSTOUPIT,POKUD TO JDE:-DDDDVŠICHNI MOJI PŘÁTELÉ NA TO NEKOUKAJÍ KVŮLI NÍ!!!:-))
  • Zpívat neumím to ne, ale když tam vidím občas ty tragédy, co jí říkají evičko ty si nejlepší a pak předvedou h*vno, tak se jí nedivím, náhodou je sranda :D
  • Vždycky jsem se na to díval, jenom letos ne a to jenom kvůli zasranej farnej. Co ona si dovoluje a jak se předvádí, to snad není možný. Nemá žádný zkušenosti, je mladá, blbá a dělá ze sebe největšího znalce s obrovskými zkušenosti...
  • Proč asi protože to je trapka a nema tam co dělat předvádí se a přehán to myslí si o sobě bůh ví co... *16* *12*
  • Je to hrůza tady číst ty keci. Farnou nechte napokoji.Celá ta "soutěž"je přiblblá.Všechno ještě debilně sestříhaný.
  • Lidi kritizujou, ale to nemění nic na tom že to je už hold jejich debilita..Ta holka v tej porotě má co dělat, je ve špičce šoubyznysu mezi celebritama už několik let, prošla si hodně zkouškama který zvládla, hlas má výbornej, troufám si říct že čím dál lepší...Jo, nelíbí se vám její přehnaný chování, a proč jako přehnaný, je to mladá holka a jde z ní pozitivní energie, kterou porota potřebuje narozdíl od těch dvouch věčně kritizujících snad i zesmějšňujících pánů úžasných. Podle mě, je dobře že tam je.. a doufam že bude i za rok až mi vyjde to jít zkusit taky...A to pozor, nejsem její nějaká fanynka, já poslouchám spíš jinou hudbu..ale co se týče hudby, ona ví..!!!.. :)
    • no uřímně nevím jak by se tobě líbilo, kdyby se během tvého casting otočila k tobě zády....:) Podívej se například na takový X Factor v americe v porotě je Demi Lovato, která je stejně stará jako Farná a nevšimla jsem si, že by se chovala podobně. Zato taková Britney Spears dávala najevo své emoce a podívej se na ni jak dopadla, moc dlouho se v té porotě neudržela....... Takže bych řekla že všechny tady tyto pořady jsou jen chabé napodobeniny těchto v zahraničí prestižních soutěží
  • Farná,to je neštěstí,nemá tam co dělat.Je to hloupoučké stvoření,zbytečně se předvádí,nemá na to.Navíc je strašně nafoukaná,ale nemá na co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit