Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je opravdu hrozně trapná nedá se na to ani koukat...
    • Přesně.. Uplně . To Hnusíí 😡
  • Svojí roztažeností a rozmazleností už fakt neví jak se má chovat.Opravdu profesionální porota !!!!
  • Rozmazlená puberťačka, která předvádí svou nevyrovnanou osobnost v tv. Hlas má sice pěkný ale v hlavě nasráno. Pardon za výraz
  • Chtěl sem se ted začít na na superstar dívat ale po tomhle videu mě to vážně přešlo.To co tam předvádí je ostuda pro českou hudební scénu.To už tam můžete posadit šimpanze a vyjde to možná líp 🙂 👿
    • vždyt ji jé 19,každý se chová podle toho jak se cítí .. nemusím ji ale je tam alespon sranda:D alespon nejaké spestření v te TV! mě se to naopak libí co tam dělá:D
      • veď práve... má len 19... prečo potom je za porotcu??? 😲
  • Chowá See . Ako Kráwa . . A Moc Ze Sebe Dělááá .. Moc..Nesnáším Jí Bléé 👿
  • Dříve, ještě před superstar jsem ji měla ráda, líbila se mi, ale teď? Potom co začala předvádět v soutěži, klesla u mě a myslím si, že i u dalších lidí. Někteří soutěžící si zaslouží zkritizovat, ale otáčet se k nim zády nebo odcházet? To jen ukazuje jak je hloupá. Myslím, že spousta lidí by na jejím místě raději viděla nějakou jinou zpěvačku...
    • To je nemohla nenapnout třeba Lucka Vondráčková nebo Monika Bagárová?. NE! Oni tam museli dát tohle vymaštěný tele. Co naděláš jejich chyba, ted už nikoho jentak nenapadne brát si jí do poroty.
      • *Napadnout
  • je fakt že to co se tam někdy přihlásí je děs a je potřeba jim to dát najevo, ale ona je trapná a nemá svůj názor. Podle mě v porotě byla dobrá Osvaldová..ta se s nima taky nesrala a když tam někdo neměl co dělat tak mu to dala najevo..:D
  • Farna, nefarna celej pořad je ubohý tak jako všechny pořady přiblblé televize Nova.Přes zoufalou ordinaci až po trapnou partičku.Ale tady je vidět,jak ubohý je český národ, jak klesá jeho inteligence,když na tyto stupidní pořady kouká takové množství lidí.
    • Taky si nejaky chytrak....particka je na prime blbecku!!!
    • Tak na to nekoukej a nalaď si šlágr.
  • Farná,to je neštěstí,nemá tam co dělat.Je to hloupoučké stvoření,zbytečně se předvádí,nemá na to.Navíc je strašně nafoukaná,ale nemá na co.
  • Ewa Farna se v soutěži chová strašně. Ne jen, že ze sebe dělá trubku, ale ztrapnuje lidi co se do soutěže přihlásili, myslím že všichni víte o čem píšu. Nedivila bych se, kdyby jí jednou třeba nějaká slečna vytáhla za pačesy a vyřídila si to s ní venku jako holka s holkou. Měla jsem jí docela ráda, ale na to že jí je pomalu dvacet se chová jak pubertální debilka(pardon ten výraz, ale prostě nenacházím jiné slovo). Energetická možná je, ale blbě to projevuje.
    • Kdyby se nepřihlašovali lidi, kteří zpívat neumí, tak je nemusí nikdo ztrapňovat!!
      Kolikrát člověk jen žasne, co se dokáže přihlásit za individua..
      Farnou jako zpěvačku nemusím, ale v SuperStar mi nevadí..
      • No a co že neumí zpívat, tak prostě řeknu NE a běž domů. A ne, že začně dělat trapku ze sebe i z druhých. Když jí bylo 14 tak se chovala líp, to jsem zvědavá jak se bude chovat v 50 letech, když už v 19 ani ze čtvrtiny nedospěla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit