Přejít na výpis diskuzí
Harry Styles málem uhořel při koncertu s One Direction!
20.7.2013 | Kateřina Vodrážková
41 příspěvků
-
Já myslím ,že to přehání.(možná přišel jen o pár vlasů).A taky jsem myslela ,že sem dájí video s tím ohněm.A to 1D mám ráda.Takže... *7*
-
Spys skoda zes tam neuhorela ty chtela bych to vydet hezky bych swe ti vysmala do obliceje jako ty ses vysmala kdyz si to cetla (jen predpohladam)si mrcha patrilo by ti to *3* .
-
Klidně měl, aspoň by byl klid :(
-
-
Presne :D ešte Bieber a bol by uplny klud *1* *1*
-
-
jo :D
-
-
Panebože *6*
-
-
Radči bych byla,kdyby byl klid od takovejch lidí,co se pořád naváží do JB a 1D..taky nejsem šílená fanynka JB a 1D,ale nemluvím tohle.Chtěla bych vidět vás... *3*
-
-
-
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mab0uchFuS1rdanwwo1_500.gif
-
Jo vpohode mas svuj nazor ale mam jednu otazku koho kopirujou podle me sou dost originalni a to ze se prihlasili do x-faktoru a vyhrali tak to se mohlo stat komukoli pak byste mohli terorizovat je hater reknu vam jedno nic sprostyho podleme vas nekdo sikanuje a vy si to vybyjite na nic pod maskou na internetu.
-
Chudák... Mno... *1* *1* *1* *1*
-
JÁj. Nechápu,jak někdo může napsat,že "měl uhořet" ..Jste normální lidi?.. Je uplně normální,nechápu jak pokaždé se někdo naváží do 1D..
-
-
hmm, treba ma vlastni nazor, to co se libi tobe, neznamena ze se to musi libit ostatnim.
-
-
A proto jim přejete hned smrt? *16* *16* *16*
-
Ok? *3* :O
-
-
-
ten náš Harry by se měl od toho ohně držet radši dál *1*
- pro hatery = Běžte se vycpat ! *10* -
Jo presne ste jen imbecilni hajzlove(hater)
-
Tak Harrymu se nezapalujou jen lýtka :D