Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stormgirl
    Tyhle články by měli být trestné! Že podobnými problémy netrpěla? Ne. Protože trpěla anorexií. A proč? Protože největší mindráci a idioti světa píšou debilní články o tělech celebrit, místo toho, aby se zamysleli nad důležitýma věcma. NO A CO? Je to ženská, je po dětech, tak prostě nemá padesát kilo. A co má bejt? Vypadá dobře a zdravě. Když se kouknete na nějaké interview, a ne na momentkový fotky, tak vypadá i šťastně. Nechápu, jak někdo může zároveň psát takovýhle článek, a vzápětí psát o anorexii nějaký Bučkový...! Tyhle články a problémy jdou ruku v ruce! Myslete trochu na to, že těmahle krávovinama vtloukáte do hlavy, hlavně dětem co milujou Hilary, že takhle vypadat je špatný, a že bejt vychrtlý je normální...! Mělo už by se s tím něco udělat! Rychle! Než všichni vymřou buď na anorexii, nebo na infarkt kvůli obezitě! A novináři ať jdou do pr**le!
  • vždyť vypadá dobře,tak nevím co řešíte..
  • stormgirl
    Jo, a kdyby náhodou necvičila, nebo nedržela dietu, tak se všichni pos*8*erem, žejo? Nechte lidi žít!
  • Náhodou jí to sluší *3* je vidět že je šťastná a to je nejdůležitější *2*
  • Jak "prohrává boj nad svými kily"? Viděla jsem její novější fotky a je na nich teda štíhlejší než tady. Ale i kdyby vypadala takhle, tak to přece hned neznamená, že "prohrává". Prostě jen není vychrtlá jako většina známých osobností-žen. Je to kus ženský. A pěkný ženský. A hlavně nikomu nic není do toho, jak kdo vypadá. Spíš by se autoři těchto článků měli víc starat o sebe, o svojí rodinu a o to, jestli oni sami, zatímco píšou podobné stupidní články, náhodou něco "neprohrávají"...třeba taky boj nad zmíněnými kily, že... To by totiž sedělo, že to psal nějaký pesimistický zamindrákovanec nespokojený sám se sebou a hledající chyby na druhých. Hilary po porodu byla dosti macatější, takže ten článek by spíš klidně mohl mít titulek "Hilary se pomalu daří shazovat kila nabraná v těhotenství".
  • Každá ženská váží po porodu víc, to je snad jasný. A i kdyby chtěla vážit víc tak jí do to nemá kdo kecat ať se ti novináři radši podívají na sebe a taky by se na sebe měli zaměřit kritici a podobní zmetci
  • kiss.miss
    OMG...Tohle už je vážně moc. Nejdřív píšete o Hilary , že nemůže zhubnout a pak o Bůčkové, že má anorexii. Aby nebylo mílky, tak je to právě, kvůli těmto debilním článkům. Nejdřív je moc tlustá, pak je moc hubená..Mi řekněte, jak má podle váš ženská vypadat?Určitě vosí pas, plochý břicho a umělí kozy.
    V tom případě by jste mohli říkat mě, že jsem tlustá, protože vážím 58 kilo(to je opravdu MOOOOC).
    Hrajete si na velký novináře, přitom informace co jsem dáváte sem si vždycky přečetla dřív, než jsem sem najela. Bud budte rychlejší, nebo si jinak zjistujte novinky. A ne že si najedete na Super.cz a pak to jednoduše obšlehnete.
    Hlavně, Hilary od porodu dosti zhubla, takže tohle žádná prohra není.
    • přesně ;)
    • stormgirl
      V podstatě to stejné, co jsem napsala já. Akorát s gramatickými chybami. *5*
      • kiss.miss
        Já nevím, co si napsala ty a je mi to úplně jedno. Tohle je můj názor a jestli se tam najde nějaká hrubka, tak se z toho nezblázním. A kdyžtak s gramatickýma chybama.
        • stormgirl
          Si děláš pr.el? Napsala jsem to správně, tak mně laskavě neopravuj. První si oprav svoje chyby. *2*
          • kiss.miss
            Dělám si přímo kozy. *1* Tak tady nemachruj. Kdyby si byla tak chytrá, jak si tu hraješ, tak bys pochopila, že obojí je správně. Yop hej...pádím...nemám dnes náladu se nějak rozepisovat. Papa:DDDD
            • kiss.miss
              A já zase napsala, že je obojí správně, jen "Chybama" je nespisovný výraz. Booože s takovým "inteligentem" jsem si nepsala dlouho. Já si nepotřebuji něco po internetu dokazovat, jako například "nandat ti to"(nebo v tvém případě, si lajkovat vlastní názory :P).
              A co se týče mích chyb, tak jsem si všimla "mýlky" a pár mezer, tak nevím co děláš. Jestli sis nevšimla, tak tohle není písemka z češtiny.
              Ale co, mě je úplně buřt, co si myslí nějaká Bůhvíkdo (to samé by mělo být i na tvé straně):DDDD. Poprvé si s někým ostřeji píšu, protože máme stejný názor:DDDDD
              Znovu PAPÁÁÁ, protože mám na starosti jinou práci..:DDD
            • stormgirl
              Já jsem nepsala, že ty to máš špatně, ale že já to mám správně. A to je pravda, takže si laskavě dál opravuj svoje chyby, když já tam žádný nemám! *2* Jo, a spisovně to mám správně já. "Chybama" se vůbec nepíše, dokonce mi to tu chce počítač opravit. *15* :P (Jo, a mimochodem, tím "papa" jsi mi to fakt děsně nandala! :P)
  • děláte si srandu ??
  • Je to opravdu trapné,
    Každá žena, maminka... nabrala kila po porodu, navíc Hilary je hezká tak jako tak! Přestaňte každého kritizovat kvůli jeho vzhledu!Ale co, jste bulvár, vy to nikdy nepochopíte... *6* *13* *9* *10* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit