Přejít na výpis diskuzí
Iggy Azalea byla obviněna z homofobie
9.6.2015 | Redakce Osobnosti.cz
6 příspěvků
-
Kvůli penězům změní názor skoro každý.
Mít názor totožný se stádem se jeví poslední dobou téměř nutností. Jiné názory jsou okamžitě odsouzeny jako rasová nesnášenlivost, xenofóbie, diskriminace nebo jsou alespoň zesměšněny, či s opovržením razantně odmítnuty jako zcestné.
Čirou náhodou mne při dopsání předchozího odstavce napadlo: "Kdo neskáče není Čech....Hop! Hop! Hop!. -
Tak, do dnešního dne jsem netušil, že nějaká "světoznámá" rapperka Azalka existuje! Domníval jsem se, že existuje jen "leguán" Iggy Pop (Stooges).
Á propos, homofobie-není to náhodou něco sprostého? *3* -
-
Zaměň jedno písmenko a hned máš jiný výraz *1* *1*
Hematofobie (též hemafobie či hemofobie) je iracionální strach z krve nebo pohledu na krev. Patří mezi nejčastější druhy fobií[1]. Postižený si uvědomuje nesmyslnost svého chování, ale sám to nedokáže ovládnout.
Lidé trpící hematofobií, často mívají i traumatofobii (strach ze zranění) a/nebo vakcinofobii (strach z injekcí)
Ale i tak je to všechno naprosto normální a přirozené. *1* *1* *1*
-
-
Buzny jsou jen obycejni lide, pritom ze sebe delaji neco extra, co se musi porad nejak zohlednovat. Porad nam cpou, jaci jsou chudaci a jak jim vsichni ublizuji,porad se museji nejak zviditelnovat a upozornovat na sebe,abychom je respektovali.Kdyby prestali prudit se svoji odlisnosti,udelaji lepe a nenas... tolik lidi.To by mohli poradat sve "propagacni" akce jednonozi, dlouhovlasi, hluchonemi atd.
-
-
Nejsem žena, homosexuál ani cikán. A přesto si připadám nejvíc diskriminován *1*
-
-
Ta překorektní sféra se z těch buzen snad jednou podělá. Je někdo buzna, no tak je, co má jako být. Koho to furt zajímá? To jejich zviditelňování, pochody, atd....