Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nedejte na kritiky. Skvělý film. Skvělý!!! Jestli je to jen třeba z části pravda, pan Saudek má srdce jako zvon, že tohle přežil. Sáro, možná existuje peklo... přemýšlejte.
  • Vážený pane Saudku,
    jste bezesporu velmi výrazná a originální umělecká osobnost, která má můj respekt i obdiv. Vaše dílo je jedinečné jako otisk prstu, o tom není pochyb. Přesto se v posuzovaní Vaší kauzy "Saudek vs. Sára" přikláním k paní Sáře. Je-li pravda to, že Vás "obrala" o milióny, o práva k Vašemu dílu i o majetek, jak o tom vypovídá film Fotograf, tak i přesto má můj obdiv. Obdiv za svoji cílevědomost, prozíravost, chytrost a schopnost s grácií se pomstít muži svého života, kterého bezesporu nejvíc v životě milovala i obdivovala. Dlužila Vám to. Víte, za to všechno, co si v životě s Vámi musela přetrpět a jistě to bolelo až na dřen, a také za to, že jste ji nikdy nepojal za choť a nechtěl s ní mít ani dítě. Jako svoji životní partnerku jste ji tímto velmi ponížil a také jí ublížil. Za to jste si zasloužil odplatu. Udělala to chytře. Využila jen svých schopností a Vaší slabiny. Vy jste ji také podváděl a proto odplácela stejnou zbraní. Leč tou svojí - ženskou. Vy máte zase své zbraně - mužské- a fatální úder jimi nebolí o nic méně než ten úder, který zasadila ona Vám.. Víte, za vším tím jistě nestála jen slepá touha po penězích. Na to je paní Sára příliš inteligentní. Byl to velmi dobře promyšlený tah. Geniální na tom je to, že paní Sára za sebe pomstila i všechny ty další zhrzené, zlomené a ponížené ženy, které jste po sobě na světě zanechal svému zpackanému osudu.
    Přeji Vám v životě především zdraví,lasku a smíření.
    • S mrchou může sympatizovat jedině taky mrcha. Vždyť mohla kdykoliv od něj odejít, když se jí nelíbilo jeho chování. Nebyli ani manželé. Ona se mu vnutila, ne on jí. Díky tomuto filmu, jsem viděla, co byla Sára zač.
    • No ty jsi charakter *12*
    • Ano. zhrzených žen je za ním bez pochyb dost, ale tohle už je sprostá krádež.
  • Pane Saudku,starnete s noblesou,neni poznat Vas vek,nebot jste plny energie a i pekne vypadate.Rada o Vas ctu,co je u Vas noveho,vzdy necim kledne zaujmete,nyni novym miminem...Preji Vam mnoho uspechu v zivote,i stesti,at se Vam vse dobre dari,i Vasi rodince a deti at jsou zdravy a delaji Vam jen radost...Je od Vas hezke,i statecne,ze nechate lidi nahlednout do Vaseho zivota filmem,co o Vas hral herec K.Roden,ale Vy jste rarita,co se neda napodobit a tesim se,az film uvidim...Myslim i na Vaseho bratra,ktery spi a mozna by jste ho probudil,navstevou,ci nejakym sokem,(krikem,elektric.,hlasit.hudbou),aby nebyl uzavren ve svem tele...Citim,ze se nekdy probudi,ale chtelo by to sok,ci neco,aby telo procitlo,ci reakci na psa v jeho pritomnosti...Pane Saudek,mam Vas moc rada a libi se mi Vase prace,i Vase energie,vypadate porad skvele...
  • ten film o něm je dobrá sragora
    • Tento Jan Saudek i ta hvizda Sára zítra bude zajímat koho?
    • Dnes se vlastně už nic jinýho netočí !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit